{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliste sodiaagimärkide esindajad ei tee sulle iialgi abieluettepanekut

  foto : unsplash / Amy Humphries   On põhjuseks siis see, ...

 

foto : unsplash / Amy Humphries

 

On põhjuseks siis see, et nad ei taha end mitte kellegagi siduda või on nad selleks lihtsalt liiga uhked, et paluda kelleltki midagi või siis hoopis ei huvita neid abielu, kui selline. Milliste tähemärkide esindajad ei hakka iialgi sinu ees põlvitama ega sulle abieluettepanekut tegema? 

Jäär võib teha sulle ainult selle mõttega abieluettepaneku, et ta tahab olla esimene, tema näeb igal pool konkurente. Sõnn ütleb sulle, et ta on juba abielus aga võib mõtelda mitme naise pidamise peale. Igal inimesel on omad põhjused abiellumiseks, millest mõistusel on tihti raske aru saada ja meie ei ole siin selleks, et kellegi üle kohut mõista. Ent on tähemärke, kes mitte iialgi ei palu su kätt. Iga neist on selleks oma põhjus. 


Selle tähemärgi esindaja eelistab, et sina talle abieluettepaneku teed

KAALUD

Juba lapsest saadik on ta selleks hetkeks ennast ette valmistanud. Tal on peas mitu stsenaariumit, kuidas ta käitub ja mida ta teeb, kui keegi talle abieluettepaneku peaks tegema. Mitte iialgi pole talle aga pähe tulnud mõtet, tema peaks hoopis olema see, kes seda tähtsat sammu tegema peaks. Kaalude tähemärgi esindaja on küll sodiaagi kõige romantilisem, talle meeldib isegi vaadata igal pühapäeva lõunal armastusfilme. Ent Kaalud ei ole valmis riskima ning otsuste tegemine käib neile üle jõu. Mõned võivad seda talle ette heita, tegelikult ootab ta aga ainult ühte - et keegi tema kätt paluks. 

 

 

 


Selle tähemärgi esindaja ei taha enda vabadust kellelegi kinkida

 

AMBUR

Ambur ei ole ka selline, kes hakkaks kellegi ees põlvitama, ta ei hakka sulle isegi oma nime ütlema. Amburis ei ole mitte midagi romantilist. Ta on seikleja, kes vajab palju vaheldust oma ellu. Ambur ei taha rahulikku ja üksluist elu, ta peab kogu aeg millegagi tegelema ja selle tõttu sobivad juhusuhted talle palju paremini. Ambur on nagu liblikas, kes lendab õielt õiele. Tal ei ole kunagi vaba aega, ta on alati millegagi hõivatud ja sa võid kindel olla, et juba järgmisel nädalal on ta teises riigis. Sa võid talle öelda, et ta ei pea niimoodi mööda maailma lendama ja peaks mõtlema oma tuleviku peale, teda see ei huvita. Kui sa hakkad põlle ette panema, jookseb ta minema. 


Selle tähemärgi esindaja tahab vabasuhet

VEEVALAJA

Veevalajal ei ole mitte midagi peale hakata sellega, mida teised arvavad. Veevalaja teeb alati asju nii nagu tema seda näeb. Ta ei taha teha midagi nii nagu teised seda teevad ja on alati teinud. Ja isegi kui ta tahaks, siis ära loodagi, et selle sõrmusega, mille ta lõbustuspargis võitis ja sulle kinkis, teeks ta sulle abieluettepaneku. See on sulle õnne toovaks talismaniks ja ei millekski muuks. Abielu kui selline ei mahu Veevalajale pähe, ta ei saa aru, miks ta peaks elama ühiskonna reeglite järgi. Ta on omaarust piisavalt romantiline, kui ta viitsib sinuga kuuvalgel jalutada. Ja see on üldse temast kena, kui teie suhe kestab kauem, kui üks aasta.

Kommentaare ei ole