{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miliste tähemärkide esindajatele toob novembrikuu kõige rohkem õnne kaasa?

  foto : unsplash / Alfred Schrock    Novembrikuul on meie ...

 

foto : unsplash / Alfred Schrock

 

 Novembrikuul on meie jaoks varuks palju häid üllatusi. Planeetide seis on sellel kuu eriti hea. Selle tõttu on see kõige parem hetk, et luua oma elus kord ning seada endale uued eesmärgid. Planeetide energia soovitab meil järgnevate nädalate jooksul võtta natuke aega maha ja selle asemel, et tormata, leida aega iseendale ning puhata. Päike on hetkel Skorpioni märgis, selle tõttu ongi praegu hea kasutada seda võimalust ja keskenduda rohkem iseendale, novembrikuu lõpus, kui Päike siseneb Amburi märki, muutub valitsev energia jälle kiiremaks. 


Milliste sodiaagimärkide esindajatele toob novembrikuu suuremat õnne? 

 

 

 

 

KALAD

Tänu planeetide energiale muutub Kalade esindaja novembrikuus palju enesekindlamaks. Planeedid ise võtavad ta oma kaitsva tiiva alla, aidates tal oma potentsiaali ära kasutada. Tänu sellele leiab Kalade esindaja taas oma naeratuse ja motivatsiooni üles. Miski ei peata teda enam. Kõik võimalused on avatud tänu sellele. Ta ise on aga valmis suurteks tegudeks ja teab, et suur tulevik on teda ees ootamas. Ta on valmis lõpuks ometi võitlema oma õnne nimel. Viimased ajad ei ole olnud kõige kergemad tema jaoks. Nüüd aga hakkavad asjad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Tänu sellele tunneb ta ennast paremini ja näeb oma elu paremas valguses. Septembrikuust saadik on ta pidanud lahendama mitmeid probleeme, mis on teda vaimset ja füüsiliselt kurnanud, novembrikuu peaks viima enamiku tema probleemidest minema. Selle aasta lõpp tõotab tulla aga tema jaoks üle ootuste hea, tuues talle mitu head uudist kaasa. Tänu Marsi energiale ja toetusele viib Kalade esindaja kõik oma ettevõtmised ellu. 

Kõik see paneb teda unistama paremast tulevikust. Ta võtab vastu uued otsused ja hakkab tegutsema õiges suunas. Ta saab energiat ja jõudu juurde ning näitab, milleks ta alles võimeline on. Kui ta ei kaota oma sihte silmist, võib ta novembrikuu jooksul viia ellu mitmed oma unistused. Kuidas ka ei ole, novembrikuul on tema jaoks varuks mitu head üllatust. Au ja kuulsus on teda ootamas. Samal ajal on Saturni retrograad läbi saamas. Ka see ei jäta Kalade elu mõjutamata. Marss ja Veenus aga peaksid tooma Kalade ellu armastust. 

 

 

 


AMBUR

Ambur tahab palju liikuda, talle ei meeldi niisama tegevusetult istuda. Talle meeldivad seiklused ja põnevus. November täidab tema soovid. Selleks, et oma plaane ellu viia, tuleb tal oma mugavustsoonist välja tulla. Merkuur on sisenemas Amburi märki novembrikuus ja soovitab Amburil rohkem tegutseda. Ainult nii tõmbab ta oma ellu rohkem head energiat ja leiab seda, mida ta otsib. Liikumine teeb head ka tema vaimsele ja füüsilisele tervisele. 

Veenus Kaalude märgis toob Amburi ellu armastust. Head üllatused on teda ees ootamas novembrikuus. Novembris peaks ta leidma ka lahendused oma probleemidele, mis teda viimastel kuudel on rahutuks teinud. 

 

 

 

 

SÕNN

Järgnevatel nädalatel toob Sõnnile head õnne tema enda planeet Veenus. Kõigepealt Neitsi märgis, siis Kaaludes, ei unusta Veenus Sõnnile head energiat tuua. Tänu sellele on Sõnni ees ootamas üle ootuste hea novembrikuu. Ta muutub julgemaks ja ettevõtlikumaks ning leiab võimalused, mille abil oma plaanid ellu viia. Elu muutub jälle ilusaks ning asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Kõik mured ja rahutused kaovad. 

Veenus aga ei ole ainult armastuse, vaid ka raha planeet, tänu sellele saadab Sõnni terve novembrikuu jooksul suurem rahaõnn. Ühel või teisel moel peaks ta raha juurde saama ja tema sissetulekud peaksid katsuma. Raha peaks leidma tema juurde tee. Hea õnn ei jäta teda maha juba sellepärast, et ka Jupiter on hetkel tema märgis, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Tõenäoliselt sooritab Sõnn novembrikuu jooksul ühe väga kasuliku tehingu - tegemist võib olla mõne suurema ostuga (kinnisvara, auto, investeering tulevikku). Tänu sellele suudab Sõnn kindlustada oma tulevikku. Muretsemiseks pole põhjust, sest planeedid ise on otsustanud teda toetada. 

 

 


Kommentaare ei ole