{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lugeja palub abi : "Mida teie minu asemel teeksite? "

foto : pexels / Engin Akyurt      "Tere. Ma tõesti pal...

foto : pexels / Engin Akyurt

 

 

 "Tere. Ma tõesti palun teid, aidake kaasa mõtelda, ma olen hetkel nii suures segaduses oma elus. Kui keegi äkki on ka midagi sarnast läbi elanud ja võiks öelda, mida praeguses olukorras oleks kõige targem teha.

Ma olen oma mehega koos olnud 17. aastat, meil on kaks toredat last. Eelmisel suvel otsustasin ma kõik sinnapaika jätta - ma ei hakka analüüsima ja lahkama siin põhjuseid, see nimekiri läheks liiga pikaks. Las see olla. Mehe jaoks oli see muidugi suur Å¡okk. 

Paar kuud hiljem sain ma ise ka aru, kui suure vea ma olin teinud ja ütlesin seda mehele. 

Siis aga ootas mind ennast ees suur šokk, sest mees oli vahepeal hakanud suhtlema ühe töökaaslasega, kellega nad olid ametlikult koos.

Sellest naisest läks ta lahku ja jäi üksi. 

Nüüd aga, kuna meie lahutus ikka veel venib, omavahel saame me aga väga hästi läbi, võtsin siis oma julguse kokku ja katsusin temaga rääkida sellest kõigest, mida ma tunnen.

Mees ütles mulle, et tal ei ole hetkel mingeid tundeid ei minu ega kellegi teise vastu, et ta ei tea hetkel ise ka enam, mida ta tahab. 

 

 

 

Et ta tahab lahutust, et oma eluga edasi minna aga ta ei tea seda, kas ühel päeval ta suudab mulle andeks anda ja tahab mind tagasi. Et ta on suures segaduses. 

Ma tean, et ta ei valeta mulle, sest ta on tõesti hea mees. 

Ma ei saa teda mõjutada ega kontrollida tema elu aga mida ma teha saan? Ma tunnen ennast nii halvasti ja tahan lihtsalt teda tagasi saada.

Hoida eemale mõnda aega? 

Me saame tihti kokku juba ainuüksi laste pärast.

Hoida ühendust ja näidata, et ma mõtlen tema peale? 

Jätta talle aega ja hingamisruumi? 

Ma olen suures segaduses. Ma olen rikkunud ära enda, oma laste ja oma mehe elu. 😭

Aitäh kõigile, kes viitsisid lugeda."

Kommentaare ei ole