{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Armastus Väga pingeline kuu on sind ees ootamas, mõned teie seast võivad otsustada isegi lahku minna oma elukaaslasest...

 


 

 Armastus

Väga pingeline kuu on sind ees ootamas, mõned teie seast võivad otsustada isegi lahku minna oma elukaaslasest.  Teised jälle otsustavad muuta oma igapäevast elu ning muuta koos sellega oma suhet paremaks. Kuidas ka ei ole, mõned suuremat sorti muutused on sind ees ootamas novembrikuus. Ilmselt saad sa aru, et sa elad ainult ühe korra ja sa oled väärt tõelist armastust. Ära siiski mine mujalt oma õnne otsima ilma, et sa eelnevalt räägiksid oma elukaaslasega oma soovidest ja igatsustest. Kui sa oled aga vallaline, võib sinu probleemiks olla see, et sul on liiga suured nõudmised oma tulevase suhtes ja sellepärast sa ei leiagi kedagi, kes vastaks sinu ootustele. 


Töö

Oktoobrikuu oli üsna kurnav sinu jaoks, november peaks tulema palju parem. Tõenäoliselt pead sa käised üles käärima ja pingutama, et oma eesmärke ja plaane ellu viia. Suuremaid takistusi sul aga karta pole vaja, kui sa oled sihikindel ja töökas, hakkavad asjad ise liikuma õiges suunas. Ole ainult julgem ja ettevõtlikum. 

 

 

 


Tervis

Paljud teie seast kannatavad külmetushaiguste käes novembris, selle tõttu peaksid sa oma tervise eest rohkem hoolitsema. Temperatuurimuutused ei tee sulle head. Ära unusta ka sporti teha ja rohkem liikuda ning jälgida oma kehakaalu.


Pere ja suhted

Mõned pinged ja arusaamatused võivad tekkida sinu ja ühe su sõbra vahel, ära võta kõike liiga isiklikult, mida ta sulle ütleb, sest tegelikult on tal endal elus hetkel liiga palju probleeme. Ära ole ka liiga range ja hoolimata oma lähedaste vastu, kes ootavad sinult teistsugust suhtumist. Ole teiste ja iseenda vastu parem ja tee nii, et kõigil oleks kodus hea olla.

Kommentaare ei ole