{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Kuu on nädala alguses Kaksikute märgis, tuues sulle head õnne kaasa. Tänu sellele saad sa rahulikumalt hingata. Viimase...


 

 

 Kuu on nädala alguses Kaksikute märgis, tuues sulle head õnne kaasa. Tänu sellele saad sa rahulikumalt hingata. Viimased nädalad ei ole olnud kõige kergemad. Päike, Merkuur ja Marss on Skorpioni märgis ja selle tõttu on su elu pingelisem. Kuu on Vähi märgis kolmandal ja neljandal novembril, aidates sul minevikuga tõtt vaadata. Ilmselt saad sa aru, et sa ei ole kõike valesti teinud, ainult õppinud midagi. Kuu on sinu märgis nädalavahetusel, muutes sind romantilisemaks. Ilmselt ei ole armastus kaugel. 


Armastus

Sellel nädalal pead sa panema prioriteedid oma elus paika. Jäta kõik mured ukse taha, unusta ära kõik arusaamatused ja erimeelsused ja mõtle oma suhte tuleviku peale. Ole järelandlikum ja mõistvam oma kaaslase vastu, selle asemel, et teda hommikust õhtuni kritiseerida ja talle etteheiteid teha. Kui sa oled vallaline, siis praegune periood sinu elus on eriti hea, võib juhtuda, et pulmakellad hakkavad varsti helisema.

 

Töö

Päike ja Marss aitavad sind motiveerida ning muudavad sind ambitsioonikamaks. Sa oled valmis kõigeks, et oma tahtmist saada. Ole ettevaatlik ainult ja ära hakka oma suhteid teistega sellepärast rikkuma, sest see võiks sulle endale kalliks maksma minna. Kontrolli ennast paremini.

 

 

Tervis

Võib-olla ei ole sa nii rõõmus nagu viimasel ajal aga vähemalt on su tervis hea. Ja selleks, et muuta oma immuunsust tugevamaks, ära unusta vitamiine võtta.

 

Raha

Ära anna kiusatusele järele ja ära osta liiga palju asju, mida sa isegi ei vaja

Kommentaare ei ole