{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Kuu on Jäära märgis ja selle tõttu pakatad sa täna heast energiast. Marss ja Merkuur Skorpioni märgis võivad põhjustada...


 

 

 Kuu on Jäära märgis ja selle tõttu pakatad sa täna heast energiast. Marss ja Merkuur Skorpioni märgis võivad põhjustada mõningaid pingeid. 


Armastus

Kui sa suudaksid oma sisemised hirmud maha rahustada ja leiad võimaluse, kuidas pingeid maandada, on sind ees ootamas üsna meeldiv päev. Su kaaslane vajab sind praegu, ära näe kõike ainult oma mätta otsast. Kui sa oled aga vallaline, ei ole oodatud kohtumine enam kaugel. Varu kannatlikkust.


Töö

Sa tahad midagi muud. Selle jaoks, et oma tahtmist saada, pead sa võib-olla seisma oma huvide eest ja kaitsma oma õigusi. Ära anna alla. Ja ära lase endale liiga teha. See võib sulle kasu tuua. Ülemused on rahul, kui sa oled valmis rohkem oma aega ja jõudu investeerima. Näita, milleks sa võimeline oled.

 

 


Tervis

Aeg-ajalt pead sa pausi tegema ja võtma enda jaoks aega. Kui sa tunned, et sa oled väsinud, siis on see märk sellest, et sa vajad aega iseenda jaoks. Üksi või kellegagi koos, sa pead oma patareid täis laadima.


Raha

Mõned probleemid võivad tekkida, kuna sa ei organiseeri paremini oma rahaasju. Ole ettevaatlikum.

 

Väike nõuanne: ole rõõmus


Kommentaare ei ole