{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, miline näeb nüüd välja "Päästja koolikella" staar Mario Lopez?

     Mario Lopez kehastas 1990ndate noortesarjas "Päästja koolikell" Slaterit. Tegemist oli ühe läbi aegade popula...

 


 

 Mario Lopez kehastas 1990ndate noortesarjas "Päästja koolikell" Slaterit. Tegemist oli ühe läbi aegade populaarsema noorteseriaaliga, mis paar aastat tagasi tähistas 30. sünnipäeva. "Päästja koolikella" sarjas mängisid sellised näitelajad nagu Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris), Tiffany Thiessen (Kelly Kapowski), Elisabeth berkley (Jessie Spano), Lark Voorhies (Lisa Turtle) ja Dustin Diamond (Screech), kes on nüüd meie hulgast lahkunud. 


 

 

Mario Lopez valiti Slateri rolli mängima 16-aastaselt, aasta siis oli 1989. Enne seda oli ta tegelenud tantimise ja maadlemisega. Mario Lopez oli juba jõudnud ka osaleda sarjas Kids Incorporated, tegemist oli lastele mõeldud saatega, kus ta kehastas Fergiet.  

 

 

 

 Mario Lopez mängis Slaterit "Päästja koolikellas" kuni 1994. aastani, peale seda on ta aga osalenud nii Vaprates ja ilusates, kui teistes seriaalides ning telefilmides (Nashville, Jane the Virgin, The Rookie, This Is Us, Brooklyn Nine Nine).

 

 

 

Ta osales samuti "Päästja koolikella"  uutes osades, kus peale tema mängisid ka teised varasemast tuttavad tegelased. Mario Lopez kehastatud Slaterist on vahepeal saanud jalgpallitreener, kellele ikka veel meeldib Jessie. 

Ent Mario Lopez ei ole ainult näitleja. 2006. aastal osales ta ka saates Dancing with the Stars, kus ta sai finalistide hulka. 

Ent kõige rohkem võib teda näha üles erinevates telesaadetes saatejuhina (X-factor), õhtujuhina missivõistlustel või siis punasel vaibal intervjuusid andmas. Mario Lopez'il on ka oma isiklik telesaade alates 2022. aastast ( Access Daily with Mario & Kit) ning isegi oma raadiosaade (On with Mario Lopez).

 

 

 

Mario Lopez on kirjutanud ka mitu raamatut.

Ka mehe eraelus on kõik hästi. "Päästja koolikella" ajal oli tal suhe Tiffani Thiessen'iga, kes mängis sarjas Kellyt. Nende suhe aga lõppes, kui noor naine nägi Mariot suudlemas ühe teise näitlejannaga. Sellest hoolimata on nad jäänud sõpradeks. 

 

 

 

2004. aastal oli Mario Lopez abielus näitlejanna Ali Laundryga, kellega ta oli koos olnud tervelt kuus aastat, nende abielu aga kestis ainult 18-päeva. 

2008. aastal kohtus Mario Lopez Courtney Mazza'ga filmivõtetel. Nad abiellusid 2012. aastal ja on kolme lapse õnnelikud vanemad : Gia (sündinud 2010), Dominic (2013) ja Santino (2019).  




 


Kommentaare ei ole