{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

    Kuu on nädala alguses Kaksikute märgis, tuues su ellu õnne ja rõõmu, millest sa viimasel ajal oled natuke puudust tundnu...

 


 

Kuu on nädala alguses Kaksikute märgis, tuues su ellu õnne ja rõõmu, millest sa viimasel ajal oled natuke puudust tundnud. Tänu sellele on sind ees ootamas väga hea nädal. Kuu on nädala keskel Vähi märgis, aidates sul näha inimesi ja nende tõelisi kavatsusi läbi. 4ndal novembril saab läbi Saturni retrograad Kalade märgis, tänu sellele saad sa ühe olukorra oma elus taas kontrolli alla. 


Armastus

Ilmselt on sind ees ootamas üsna meeldiv nädal. Su kaaslane näitab ennast paremast küljest, toetab sind ja on olemas just siis, kui sul teda vaja on. Kui sa oled vallaline, võid sa olla liiga nõudlik. Sa oled otsustanud oodata ära selle suure armastuse ega lepi vähemaga. Uraani ja Neptuuni kaitsest üksi ei piisa selleks, et sa oma haruldase pärliga sellel nädalal kohtuksid. 

 

Töö

Ilmselt oled sa ettevõtlikum ja võib juhtuda, et sulle usaldatakse ühe tähtsa projekti läbiviimine. Mõned raskused siiski võivad tekkida. Veenuse aspekti vaadates on kindel, et sa võtad ühte vahejuhtumist väga isiklikult, ära mine siiski töö juures emotsionaalseks. 

 

 

Tervis

Ükski planeet ei tegutse hetkel sinu tervise sektoris ja selle tõttu peaksid sa olema heas vormis ning tujus. Ära ainult ise midagi tee, mis võiks su tervisele halba teha.

Raha. Saturni aspekt ei ole kõige parem hetkel ja see võib mõjutada su rahalist seisu, pannes sind suuremaid kulutusi sooritama.



Raha

Saturni aspekt ei ole kõige parem hetkel ja see võib mõjutada su rahalist seisu, pannes sind suuremaid kulutusi sooritama.





Kommentaare ei ole