{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ilmselt ei jätku sul palju aega oma kaaslase jaoks novembris. Selle tõt...


 

 

 Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ilmselt ei jätku sul palju aega oma kaaslase jaoks novembris. Selle tõttu võivad tekkida mõned pinged ja sa võid hakata mõtlema selle peale, kas sa oled ikka teinud õige valiku oma elus. Ilmselt ei tunne sa ennast õnnelikuna ega ole sellise elukorraldusega ise ka rahul. Kui sa aga oled vallaline, pead sa usaldama rohkem iseennast ja oma elu ning õppima ennast väärtustama, mitte alahindama. Ainult nii võid sa leida selle õige inimese. 

 

Töö 

Töö juures võib rutiin ja üksluisus mõjuda rusuvalt ja kurnavalt. Kasuta seda aega, et seada endale uusi eesmärke. Hoia rohkem samuti oma suhteid töökaaslastega. Ära kuluta oma energiat selle peale, mis pole tähtis. Vii oma plaanid ellu ja hoia stressi endast eemal. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas alates 15.ndast kuupäevast. Ära muretse, igale probleemile leidub lahendus. 

 

 


Tervis

Mõned väiksemat sorti terviseprobleemid võivad sind kimbutada, sellepärast oleks hea, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest ega kurnaks ise oma organismi ära. 


Pere ja suhted

Sõpradest on sul palju kasu novembris, tänu nendele saad sa kõikidest raskustest jagu. Probleemide korral võid sa alati kindel olla, et su lähedased ei jäta sind üksi. Kui sa oled vallaline, võivad su sõbrad organiseerida kohtumist sinu ja ühe teise inimese vahel. Mine mänguga kaasa ja ära solvu. 



Kommentaare ei ole