{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Esmaspäeval on Kuu Sõnni märgis, selle tõttu peaks nädala algus tulema pigem rahulik. Võib isegi juhtuma, et sa võtad v...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Sõnni märgis, selle tõttu peaks nädala algus tulema pigem rahulik. Võib isegi juhtuma, et sa võtad vaba päeva ja puhkad. Viimased ajad on olnud natuke pingelised sinu elus. 5. oktoobril siseneb Merkuur Kaaludesse, liitudes Päikese ja Marsiga. Tõenäoliselt tuleb sul tahes-tahtmata oma mugavustsoonist välja tulla. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis. Päike on aga Kaaludes.


Armastus

Uraan soovitab sul muuta oma harjumusi. Sa oled ehitanud endale müürid ümber ega lase kedagi lähemale. Ava oma süda ja katsu rääkida sellest, mida sa tunned ja mis sul südamel on. Ole valmis uuteks kohtumisteks. Katsu muuta oma elu ise põnevamaks.

 

 


Töö

Sa oled viimasel ajal hakanud üsna mõtlematult tegutsema ja see ei too sulle lõppkokkuvõttes midagi head. Ära hakka ka oma võimetes kahtlema. Usu iseendasse rohkem.


Tervis

Väsimus ei tohiks sind kimbutada ja viirushaigused sulle ligi ei pääse. Muuda oma eluviise paremaks. Ja ära unusta sporti teha. Jälgi, et sa üle ei sööks.

Kommentaare ei ole