{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos, siis teed sa ilmselt omalt poolt kõik, et muuta oma suhet paremaks ja läheda...


 

 

 Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis teed sa ilmselt omalt poolt kõik, et muuta oma suhet paremaks ja lähedasemaks kaaslasega. Ära ainut hakka teda liiga palju idealiseerima ja ära unusta oma isiklikke soove ja vajadusi. Kui sa aga otsid oma ellu alles armastust, pead sa lõpetama kurvastamise ja mõtlema ainult rõõmsaid mõtteid. Ainult nii avad sa ukse õnnele oma elus. 

 

Töö

Ilmselt pead sa leidma lahenduse suurematele probleemidele, mis juba oktoobrikuus tekkisid. Sa ei saa enam jaanalindu mängida ja pead tegutsema. Ära karda oma sõna maksma panna ja oma arvamust kuuldavaks teha. Sind võetakse tõsiselt ja kuulatakse. Liiga palju kipud sa iseennast alahindama, see ei tee sulle aga head. Hoia samuti oma suhteid töökaaslastega ja ära unusta, et kõik ei ole sinu sõbrad. Ära sekku ka asjadesse, mis sinusse ei puutu. 

 

 

 

Tervis

Sa pead rohkem oma tervisega tegelema, sest väsimus ja kurnatus saavad sinust võitu. Sa vajad puhkust kiiremas korras ja pead võtma aega iseendale. Vali paremini, mida sa mõtled ja mida sa sööd. 

 

Pere ja suhted

Tõenäoliselt veedad sa suurema osa oma ajast kodus oma pereliikmete seltsis. Sul ei ole aega ega tahtmist selleks, et väljas käia. Sõpru näed sa selle tõttu harva. Hea oleks siiski, kui sa ei unustaks oma lähedasi, kes sinu peale loodavad. 

Kommentaare ei ole