{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Kuu on nädala alguses Sõnni märgis koos Uraaniga, see peaks muutma sind palju enesekindlamaks ja ettevõtikumaks. 5. okt...


 

 

 Kuu on nädala alguses Sõnni märgis koos Uraaniga, see peaks muutma sind palju enesekindlamaks ja ettevõtikumaks. 5. oktoobril siseneb Merkuur Kaalude märki, liitudes Marsi ja Päieksega, see võib panna sind kahtlema asjades, mis tundusid enne nii kindlad. Sa ei saa kõike kontrollida, tahad sa seda või mitte ja sul tuleb sellega leppida. Nädala keskel on Kuu Kaksikutes, tuues su ellu mõningaid pingeid kaasa. Nädalavahetusel on Kuu aga Vähi märgis, üks lähedane inimene kuulab ära kõik su mured ja rõõmud. Päike on Kaaludes.


Armastus

Kui sa oled juba paarisuhtes, võid sa muuta oma suhet palju paremaks tänu ühele vahejuhtumile, mis sellel nädalal aset leiab. Kui sa oled vallaline, eelistad sa ilmselt aega veeta rohkem oma sõpradega ega mõtle palju armastuse peale. Kui tõtt rääkida, siis ei tahagi sa oma vabadusest praegu loobuda.

 

 

 

Töö

Mõned raskused võivad tekkida sellel nädalal, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Samas stress aitab teinekord ennast ületada ja proovile panna. 

 

Tervis

Saturn soovitab sul paremini enda eest hoolitseda sellel nädalal. Ära söö liiga palju, vali, mida sa sööd ja tee sporti. Kui sa tunned, et sa oled väsimus, siis võta aega puhkamiseks ja ära kurna ennast ära. 


Kommentaare ei ole