{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute 2024. aasta horoskoop - suurte tegude aeg on kätte jõudmas

foto : unsplash / Nelly Antoniadou      Uue aastani on jään...

foto : unsplash / Nelly Antoniadou

 

 

 Uue aastani on jäänud kõigest paar kuud ja tõtt tunnistades tuleb öelda, et Kaksikute sodiaagimärgi esindajad teavad oma hinges, et neid on ees ootamas üle ootuste hea aasta. Just uue aastal leiab Kaksik võimalusi, kuidas oma elujärge paremale järjele upitada ning viia mitmed oma plaanid ellu. 

Uus aasta tuleb Kaksikute jaoks kiire ja sündmusterohke, Kaksik ise on otsustanud seda nautida nii palju, kui võimalik. Peale kõiki plaane, mis ta on valmis sepitsenud viimaste aastate jooksul, leiab ta lõpuks ometi võimalused, et viia oma eesmärgid ellu. Mitmed suuremat sorti muutused on teda ees ootamas, peamiselt tänu Pluuto ja Jupiteri vahelesekkumisele. Tänu planeetide toetusele ei jäta hea õnn Kaksikuid uuel aasta maha. 

 

 


ARMASTUS

Kaksikute esindaja võib aasta alguses näidata end eeskujulikus valguses ja jääda truuks oma kaaslasele, maikuu võib tal aga pea täielikult sassi ajada. Veenus Kaksikute armastuse sektoris toob ta ellu uusi kohtumisi. Uuel aastal peab Kaksik leidma lahendusi oma suhteprobleemidele, midagi ületamatut aga ees ootamas ei ole. 


TÖÖ

Esimene trimester tuleb väga hea, mitmed head võimalused on tekkimas just sellel perioodil. Kevadel saab ta uut energiat juurde ja hakkab uusi plaane sepitsema, mille ta suudab ellu viia eesoleval suvel. Merkuur ise toetab teda kõikides ettevõtmistes. Aasta lõpus tehakse talle üks väga hea pakkumine, tõenäoliselt on tegemist ametikõrgendusega, millega kaasneb parem palk. 

 

RAHA

Kaksikute esindaja ei ole just kõige kokkuhoidlikum ja säästlikum. Uue aasta alguses oleks parem, kui ta hoiaks rohkem silma oma rahaasjadel peal. Suvi toob talle aga häid uudiseid kaasa. Sügisel peab ta taas oma rahaasju paremini organiseerima hakkama. 

 

 

 

TERVIS

Suve algus toob talle head õnne kaasa, Jupiteri ja Veenuse mõju on sellel perioodil kõige soodsam. Just siis peaks Kaksik tundma end kõige paremini ning tänu sellele paraneb ka tema tervis. Juunikuu on tervise seisukohalt aasta kõige parem kuu. 

 

HEA ÕNN

Pluuto valvab selle eest, et Kaksikutel oleks õnne sellel aastal ja heast õnnest tal puudust tulla ei tohiks. Peaasi on see, et ta ise oma muretsemisega kõike ilusat ära ei rikuks. Kaksik oskab hästi kohaneda igas olukorras ja see on tema kõige suurem trump, mis aitab tal leida igas probleemis lahenduse. Järgmine aasta tõotab tulla väga hea tema jaoks. Tähtis on, et ta viiks alustatud alati lõpule ja usuks rohkem iseendasse. 


Kommentaare ei ole