{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Armastus  Planeedid saadavad sulle head energiat ja selle tõttu on sind ees ootamas üsna hea novembrikuu. Kui sa oled v...


 

 

Armastus

 Planeedid saadavad sulle head energiat ja selle tõttu on sind ees ootamas üsna hea novembrikuu. Kui sa oled vallaline, peaksid sa kohtuma selle õige inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud ja kes vastab täpselt sinu unistustele. Kui sa oled juba kellegagi koos, on sinu paarisuhet mõned muutused ees ootamas. Muretsemiseks pole aga põhjust, kõik läheb hästi. Kõikide märkide järgi näitab sinu kaaslane sinu vastu üles suuremat hoolt ja tähelepanu.

 

Töö

Kõik võiks minna hästi, kui mõned väiksemat laadi probleemid ei rikuks sinu tuju ja suhteid kolleegidega. Ära võta kõike nii isiklikult ja ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu. Ära lase ennast ka liiga palju mõjutada. Sinu edu sõltub sellest. Kui sa oled teist töökohta otsimas, peaksid su asjad hakkama liikuma õiges suunas. Haara kõikidest headest võimalustest kinni.

 

 

 

 

Tervis

Sa pead hakkama rohkem hoolitsema oma tervise eest. Sa võid tunda novembrikuu jooksul suuremat väsimust. Ära unusta vitamiine võtta. 

 

Pere ja suhted

Ãœks lähedane sõber vajab ilmselt novembris sinu abi. Tõenäoliselt pead sina leidma lahenduse tema probleemidele. Ära unusta hoolitseda rohkem ka oma lähedaste eest, kes võivad kurta selle üle, et sa hoiad eemale ega anna endast elumärki. 


Kommentaare ei ole