{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Merkuur ja Marss on Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa täna tunda suuremat soovi näidata kogu maailmale, milleks sa v...


 

 

Merkuur ja Marss on Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa täna tunda suuremat soovi näidata kogu maailmale, milleks sa võimeline oled. Tihti on sul tunne, et sa ei ole piisavalt hea, täna aga õpid sa oma väärtust tundma. Sa ei tohi iseendas kahelda, sa oled võimeline suurteks tegudeks. Kuu on Jäära märgis. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks tänane päev tulema ilus ja rahulik. Just selline nagu sulle meeldib. Sa vajad hetkel rahulikumat aega. Kui sa oled aga vallaline, siis ei ole praegu muutuseid silmapiiril näha, veeda rohkem aega oma lähedastega.

 

Töö

Ilmselt on sind ees ootamas meeldivad ja usalduslikud jutuajamised töökaaslastega. Sa tead mida teha, et pingeid leevendada ja võimalikke probleeme ära hoida. Sa oled rahulik ja osav. 

 

 

Raha

Kõikide märkide järgi saad sa juba varsti suurema summa raha juurde

 

 

Tervis

Võta aega selleks, et minna välja kõndima ja olla lihtsalt omaette. Kuula oma tundeid ja sügavamaid soove. Päeva jooksul tee väike lõunauinak võimaluse korral, see annab sulle energiat juurde. Katsu hoida kontakti ka sõpradega, ka see aitab sul tuju parandada. Või tee sporti koos sõpradega, see oleks hea mõte.

 

Väike nõuanne: õpi oma piire tundma ja ära pinguta üle

Kommentaare ei ole