{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Armastus Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas väga hea kuu, täis toredaid üllatusi. Kõikide märkide järgi võid s...


 

 

 Armastus

Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas väga hea kuu, täis toredaid üllatusi. Kõikide märkide järgi võid sa just novembrikuus kohtuda selle inimesega, keda sa oled oodanud. Ãœks ilus kohtumine on aset leidmas.  Kui sa oled aga juba kellegagi koos, peaks su suhe tagama sulle kõike seda, mille järgi sa igatust praegusel hetkel kõige rohkem tunned. Nii mõnedki suured plaanid saavad sellel kuul tehtud. 


Töö

Ilmset avaneb sul võimalus näidata, milleks sa võimeline oled. Kokkuvõttes on sind ees ootamas väga positiivne ja edukas kuu. Tänu sinu tegutsemisele õigel hetkel saab nii mõnigi probleem lahendatud. Kuidas ka ei ole, planeedid toetavad sind kõikides ettevõtmistes. Kui sa otsid aga endale uut töökohta, võid sa kuulda ühte ootamatult head uudist novembrikuu lõpus, mis peaks tegema su tuju heaks. 





Tervis

Lõpeta see suur muretsemine ja hakka mõtlema rohkem selle peale, mida sa tahad ja mitte selle peale, mida sa ei taha. Ära näe asju kogu aeg mustas valguses, ole positiivsem ja rõõmsam. Liigu rohkem ka värskes õhus, see aitab pead tuulutada ja muremõtteid eemal hoida. 

 

Pere ja suhted

Novembris ei unusta sa kedagi ja leiad kõigi jaoks aega, vähemalt nende, kes on sinu jaoks tähtsad. See, et sa veedad rohkem aega oma lähedastega, tuleb sulle ainult kasuks. Sa valmistad novembris oma hea tujuga kõigile suurt rõõmu. 


Kommentaare ei ole