{ads}

HIDE

Viimased

latest

Järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pexels / Mattheus Bertelli      Aasta pimedam ja kül...

foto : pexels / Mattheus Bertelli

 

 

 Aasta pimedam ja külmem periood on küll algamas ent õnneks toob see meile kaasa häid uudiseid. Planeetidel on alati meie jaoks varuks toredaid üllatusi. 28. oktoobril särab taevas täiskuu Sõnni märgis.


Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Asjad hakkavad järgnevatel nädalatel kiiremini liikuma. Planeedid meie peade kohal peavad pidu ja kutsuvad ka meid tantsima. Käimas on Skorpionite aeg, suhtlemise planeet Merkuur liitus paar päeva tagasi Marsi ja Päikesega Skorpioni märgis. Selline planeetide seis aitab paremini rääkida sellest, mis südamel ning välja selgitada oma tõelisi soove ja vajadusi. Praegune periood on soodne enesearenguks. Nädala alguses mõjutab meid veel laupäevase täiskuu energia, mis toob kaasa palju häid võimalusi kõikide jaoks. Üks peatükk on koos sellega sulgemas ja teine algamas. 

Sellel nädalal võetakse nii mõnigi tähtis otsus vastu. Isegi, kui see võib tunduda hirmutab, tuletavad planeedid meile meelde, et me liigume õiges suunas. Juba ainuüksi selle tõttu tuleks olla julgem ja ettevõtlikum ning haarata kõikidest headest võimalustest kinni. Selle aga, et head õnne ligi tõmmata, tuleb oma mugavustsoonist välja tulla. Hea õnne planeet Jupiter on hetkel retrograadis. Armastuse planeet Veenus sõbrustab Uraaniga. See peaks muutma omavahelisi suhteid palju rahulikumaks ning lihtsamaks. Kõik suuremad pinged ja probleemid peaksid tänu sellele kaduma. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suuremat õnne kaasa? 

 

 

 

LÕVI

Lõvi elus võivad järgmisel nädalal suured muutused aset leida, sest planeedid on otsustanud hoolitseda selle eest, et ta igav ei hakkaks. Tänu planeetide energiale hakkavad asjad Lõvi elus lõpuks ometi liikuma õiges suunas ja üks hea uudis peaks järgnema teisele. Selle tõttu peaks Lõvil olema järgmisel nädalal tuhat head ideed ja plaani. Planeedid ise toetavad teda kõikides ettevõtmistes, selle tõttu ei tule tal headest võimalustest puudu. Lõvi muutub taas lootusrikkaks ja hakkab nägema oma elu paremas valguses. Ta saab ise ka aru, kui hea edu teda saadab ning hakkab kõiki oma plaane ükshaaval ellu viima. Marss annab talle jõudu ja energiat juurde. Selle kõige juures võiks arvata, et Lõvi kurnab ennast nii täiesti ära aga õnneks teab ta, mida ta tahab. 

Head uudised pole aga sellega veel läbi, sest planeedid toovad Lõvile järgmisel nädalal suurt rahaõnne kaasa. Selle eest on ta tänu võlgu Veenusele. Veenus ei ole ainult armastuse, vaid ka raha ja külluse planeet. Veenus on järgmisel nädalal Lõvi raha sektoris ja selle tähendab, et kõikide märkide järgi saab Lõvi just selle nädala jooksul suurema summa raha juurde. Tänu sellele ei pea Lõvi enam oma rahaasjade pärast muretsema. Järgmisel nädalal on just tema planeetide lemmik, tema ainukeseks mureks on ainult vaadata, kuidas oma raha kõige paremini kulutada.

 

 

 


SÕNN

Viimasel ajal ei ole Sõnni elu olnud kõige kergem, ent 28. oktoobri täiskuu tema enda märgis toob talle head õnne kaasa. Järgmised päevad peaksid kaasa tooma suuri muutusi Sõnni elus. Kuna täiskuu moodustab hea aspekti Jupiteriga, on kõik võimalused avatud. Jupiteri energia paneb Sõnni suuremalt unistama ja muudab teda ambitsioonikamaks. Tänu sellele käärib Sõnn käised üles ja hakkab oma plaane ellu viima, sest järgmisel nädalal on planeetide seis tema jaoks kõige parem. Mida ta ka ei soovi - ta leiab võimaluse, kuidas oma tahtmist saada. 

Praegune periood on hea selleks, et sõlmida lepinguid ning rääkida sellest, mis südamel. Jupiteri mõjuta tõttu on Sõnn järgmisel nädalal vastupandamatu ja suudab kõik ära rääkida. Ka see võib talle suurt kasu tuua. Lisaks sellele näitab ta ennast ettevõtlikumana ja julgemana ning tuleb isegi oma mugavustsoonist välja mõneks ajaks, sest tulevik on lootusrikas. Uued silmapiirid on avanemas ja kõik tema soovid võivad täituda. 

 

 


KALJUKITS

Ka Kaljukitse saadab hea õnn järgmisel nädalal. Planeetide seis on tema jaoks väga hea. Järgmisel nädalal toovad planeedid Kaljukitsele õnne ennekõike armastuses.  Tõsine ja reserveeritud olemisega Kaljukits leiab lõpuks ometi põhjust naeratamiseks. Elul on tema jaoks varuks toredaid üllatusi. Kui ta peaks olema vallaline, kohtub ta just järgmisel nädalal inimesega, kellega ta saab õnnelikuks. Marss ja Merkuur on hetkel Skorpioni märgis ja soovitavad tal usaldada iseennast ja usaldada oma elu. 

Marss ja Merkuur soovitavad Kaljukitsel samuti haarata kõikidest headest võimalustest kinni ja näidata, milleks ta võimeline on. Kui tal on suuremaid plaane, leiab ta järgmisel nädalal vahendeid, mille abil neid ellu viia. Kõik muutub lihtsamaks ja kergemaks. Kaljukits võib rahuliku südamega endale järgmisel nädalal ütelda, et elu on ilus.


Kommentaare ei ole