{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jane Seymour (Dr. Quinn) näeb 71-aastaselt välja väga nooruslik! Mis on tema saladuseks?

Jane Seymour tähistas hiljuti oma 71-aastast sünnipäeva, oma välimuse järgi näeb ta välja aga palju noorem! Aastad mööduvad a...



Jane Seymour tähistas hiljuti oma 71-aastast sünnipäeva, oma välimuse järgi näeb ta välja aga palju noorem! Aastad mööduvad aga tundub, et tema ei muutu küll mitte kunagi. Ta oli ilus enne ja jääb ilusaks ka praegu. Oma Instagrami kontol postitab näitlejanna regulaarselt fotosid, mis panevad lausa imestama, sest raske on uskuda tema tõelist vanust. Ta näeb väga hea välja nii bikiinides, kui õhukeses suvekleidis. 

 

© Instagram @janeseymour



Mis on tema saladus?

Kuidas see võimalik on? Mis on tema vananemisvastaseks saladuseks? Jane Seymour on oma sõnade järgi ilukirurgia vastane, ta on ütelnud, et kui inimene laseb muuta oma nina, siis muudab see tema suujoont, seega ühe probleemi suudad sa lahendada, kui tekib teine. Ja see on lõputa nõiaring. Tema ilusaladus on aga väga lihtne: "Hoolitsege oma naha eest, kandke hoolt oma tervise eest, sööge värskeid puu- ja köögivilju ja tehke sporti."

Jane Seymour järgib Vahemeremaade toitumist aga ei sea endale mingeid piiranguid. Ka tema lubab endale aeg-ajalt midagi head. Tema nõrkuseks on klaasike punast veini õhtusel ajal, kui ta ei leia kodust kõrvale pistaatsia pähkleid, mida kõrvale võtta, siis sööb ta kartulikrõpse.

 

Kommentaare ei ole