{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Armastus Novembrikuu ei tule kõige parem, pigem on sind ees ootamas em...



 

 

Armastus

Novembrikuu ei tule kõige parem, pigem on sind ees ootamas emotsionaalselt kurnav kuu. Mõned pinged võivad tekkida sinu ja su kaaslase vahel. Parem on, kui sa ei hakka teda alusetult süüdistamas asjades, mida ta pole teinud ega ärrituks iga pisiasja pärast. Kui sa oled vallaline, võib oktoobri keskpaigas üks ootamatu kohtumine aset leida. 


Raha ja töö

Kui sa tahad, et asjad saaksid õigel ajal tehtud, pead sa tõsiselt pingutama ja vaeva nägema. Sa pead kogu oma jõu kokku võtma ja keskenduma oma plaanide elluviimisele. Võib juhtuda, et kõrgemalt poolt avaldatakse sulle survet. Selle asemel, et ärrituda, võta asju nii nagu nad on ja lepi olukorraga. Kuu lõpus leiavad mitmed probleemid lahenduse. Kui sa oled aga otsimas uut töökohta, peaksid su asjad hakkama just novembrikuus õiges suunas liikuma. Ole ainult ise julgem ja otsusekindlam. 

 

 


Tervis

Külmetushaigused võivad sulle probleeme valmistada, hoolitse selle tõttu rohkem oma tervise eest ja vali paremini, mida sa sööd. 

 

Pere ja sõbrad

Ilmselt tunned sa suuremat rahulolu selle üle, kui saad oma lähedastega koos olla praegusel pimedal ajal. Sõpradel on samuti sinu elus väga tähtis koht. Õnneks on sul novembrikuus prioriteedid paigas. 


Kommentaare ei ole