{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Kuu on Kaksikute märgis 3 - 4. oktoobril, selle tõttu peaks nädala algus tulema kiire ja tegus. Merkuur siseneb 5. okto...


 

 

 Kuu on Kaksikute märgis 3 - 4. oktoobril, selle tõttu peaks nädala algus tulema kiire ja tegus. Merkuur siseneb 5. oktoobril Kaalude märki, liitudes Päikese ja Marsiga ning jäädes sinu märgiga opositsiooni. Ilmselt on sul selle tõttu raske objektiivseks jääda, sa võtad asju südamesse ja reageerid üle. Nädalavahetusel on Kuu Lõvi märgis, aidates sul prioriteete paika panna. Päike on Kaaludes.

 


Armastus

Sa mõtled ilmselt rohkem oma paarisuhtele sellel nädalal. Sul võib olla tunne, et su kaaslane varjab sinu eest midagi või on ta eemaldunud sinust. Ära mõtle ennast haigeks. Räägi parem temaga otse, selle asemel, et end piinata. Kui sa oled vallaline, siis see nädal ilmselt ei täida sinu ootusi ja lootusi.

 

 

 

Töö

Sul võib tekkida tunne nagu sa oleksid lillepott töö juures. Tööl käimine ei paku sulle enam mingit rahuldust ega rõõmu, sa tahad lihtsalt kuhugi kaugele ära. Aga sa ei julge otsustavat sammu astuda. Kui sa midagi tahad, siis hakka otsima ja anna endale vähemalt üks võimalus. Usu rohkem iseendasse.

 

Tervis

Sellel nädalal peaksid sa lausa pakatama heast energiast. Kui sa tunned, et ei püsi pudelis ka paigal, siis tee sporti, see teeb su tervisele head.


Kommentaare ei ole