{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kui avatud meelega inimene sina oled?

 Avatud meelega inimene hoolib teiste arvamusest. See ei tähenda nagu laseks ta end teiste arvamusest mõjutada või oleks valmis oma i...

 Avatud meelega inimene hoolib teiste arvamusest. See ei tähenda nagu laseks ta end teiste arvamusest mõjutada või oleks valmis oma isiklikud väärtushinnangud kõrvale lükkama. See tähendab seda, et inimene austab teiste inimeste arvamust. Kitsa silmaringiga inimene hoiab aga iga hinnaga oma arvamusest kinni. Et välja selgitada, kumbasse kategooriasse sina kuulud, tee ära see test. Mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed? Kas looma pead või kahe inimese keha? 

 


 


 

 

KAHE INIMESE KEHAD

Tundub, et sa oled pigem avatud meelega inimene. Sul on palju elukogemusi, mis on sulle õpetanud, et iga inimene on erinev ja sa ei saa oodata, et kõik mõtleksid või tunneksid nagu sina. Iga inimesel on oma vaatenurk ja mõtlemisviis. Ja see, kui ollakse mõnes asjas eriarvamusel, ei tähenda nagu ei oleks võimalik omavahel läbi saada. Vähemalt sina arvad nii. 

Suheldes kellegagi, kelle mõtlemisviis on sinu omast erinev, katsud sa panna ennast tema asemele ja mõista tema vaatenurka. Sa esitad küsimusi, oled valmis arutama seda teemat põhjalikumalt, kuulama ära teise inimese arvamusi ja ilma, et sa hakkaksid teha kohe maha tegema. Sa oled paindlik inimene. 

 

 

 

Sul on laiad teadmised erinevates valdkondades ja sulle meeldib juurde õppida ning uusi asju teada saada. Tänu sellele sa ilmselt oledki nii avatud meelega ja tänu sellele on su elus ka tekkinud palju häid võimalusi. See kõik motiveerib sind. Sa oled kindel, et igast kogemusest on võimalik midagi õppida. Sa oled valmis kompromisse tegema ja võtad sellepärast inimesi sellistena nagu nad on. 


LOOMA PEA

Sa oled konservatiivne ja alalhoidlik. Sa tahad, et kõike tehakse nii nagu alati on tehtud. Kui kellegi arvamus peaks erinema sinu omast, võid sa ärrituda. Sulle ei meeldi, kui keegi sulle vastu räägib, sest sa oled kindel, et ainult sinul on õigus. Sa seisad oma arvamuse ja põhimõtete eest.

Sa oled tugeva õiglusetunnetusega. Sa sekkud alati nähes ebaõiglust, mis siis, et tegemist on inimestega, keda sa ei tunnegi. Sa oled põhimõttekindel inimene, kes ei tee kunagi midagi, mis talle ei meeldi ega sobi. Mis siis, kui sa peaksid seisma üksi, sinu silmis ei ole üldsuse arvamus see, mis loeb, vaid õiglus, mida sa tahad maa peale seada.

 

 

 

Sa oled ka üsna kangekaelne ja jonnakas inimene. Sul ei ole harjumuseks kuulata teiste arvamust isegi siis, kui tegemist on tähtsa hetkega. Sa tahad otsustada üksi. Selle tõttu on sul palju pingelisi olukordi tekkinud näiteks kasvõi töökaaslastega. Sa ei suuda leppida mõttega, et su vestluskaaslasel võiks õigus olla mõnes punktis. 

Sa oled kitsa silmaringiga inimene. Sa mõistad inimesi tihti hukka nende välimuse pärast. Hea oleks, kui sa siiski ei unustaks ära, et välimuse järgi ei saa kedagi hinnata. Mõni inimene võib küll käia hästi riides aga tema teod võivad olla ebaeetilised. Me võime alati eksida oma hinnangute andmisel. 

Ära unusta ära, et igal inimesel on oma elu ja omad üleelamised, mida ei saa võrrelda. Sellepärast tuleb õppida teisi rohkem austama.

Kommentaare ei ole