{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : romantiliste ja vähem romantiliste tähemärkide edetabel. Kui romantiline oled sina?

  foto : unspalsh / Lon Christensen   Kas sina unistad roman...

 

foto : unspalsh / Lon Christensen

 

Kas sina unistad romantilisest jalutuskäigust päikeseloojangul, sinu elukaaslane aga sellest, et saaks rahulikult jalgpalli vaadata, siis vaata järele, äkki on süüdi tema tähemärk.

Kui sa tahad teada, miks sa nii romantiline oled või kuidas ühele Sõnni tähtkujus sündinud inimesele meeldida, siis oled sa õiges kohas. See edetabel on sinu jaoks tehtud. Ära ainult võta kõike nii isiklikult. Naljasoont peab ka olema.

Alustame kõige viimasest kohast ehk siis neist, kes pole üldse romantilised.


12. Kaljukits

Päris südametu ta nüüd ka ei ole. Otse vastupidi, ta on selline ehe ja tõeline puritaan armastuses. Igasugust romantikat ja sellega kaasaskäivat pealiskaudsust ta ei kannata aga välja. 


11. Ambur

Igasugused pitsid ja satsid ei ole tema rida. Ta ei oska selliseid asju lihtsalt tõsiselt võtta. Ta leiab, et see ilus südamekujuline šokolaadikarp on ilus küll aga kui sa kutsud ta romantilisele õhtusöögile, kukub ta kohe ettekandjaga flirtima. 

 

10. Veevalaja

Veevalaja on allergiline igasugusele romantilistele filmidele ja tal on nii palju rääkida sellest, mida ühiskond peab romantiliseks, et ta võiks sellest teha terve raadiosaate. Tema tahab, et teda armastataks sellisena nagu ta on: originaalselt ja ootamatult. Igasugune romantika ei ole tema rida.

 

 

9. Kaksikud

Ta valdab nii hästi võõrkeeli, et sa võid oodata, et ta sulle loeb Romeot ja Juliat inglise keeles peast. Tegelikult ei ole ta üldse romantiline ja armastab hoopis sarkasmi. Ta leiab, et kes armastab, see ka pilkab ja tögab. 

 

8. Jäär

Jäär pole üldse peenetundeline, ta on selline elevant portselanipoes. Taktitundelisusest tuleb tal ka puudu, kannatlikkusest ei tea ta midagi. Ta on selline, kes rikub kogu romantilise õhtusöögi ära, sest ta ei saa aru, mis asja mõte üldse on. Vii ta parem poksiringi.

 

7. Neitsi

Neitsi varjab väga hästi teiste eest oma tundlikku hinge. Aga ta tahab liiga palju olukorda kontrollida. Ja tema jaoks on samuti tähtis praktiline külg. Seega ära hakka roosiõisi voodile puistama, ta tuleb kohe tolmuimejaga.

 

6. Sõnn

Ta võib olla natuke jäik ja paindumatu, kui ta aga on organiseerinud sulle õhtusöögi küünlavalgel, siis näed sa ise, kui romantiline ta olla võib. Isegi, kui tema jaoks tähendab romantika seda, et varsti saab magustoitu süüa.

 

5. Lõvi

Lõvil on väga romantiline ja teeb asju suurelt. Näiteks teeb sulle abieluettepaneku terve suure rahvamassi ees või hüüab mikrofoni etenduse ajal kui palju ta sind armastab. Sest sina oledki tema superstaar.



4. Skorpion

Kas sind üllatab see, et Skorpion nii romantiline võib olla? Muidugi saadab teda halb kuulsus aga see pole veel põhjus, miks tal ei võiks romantiline süda olla. Ainult, et ta on selline eriline romantik. Natuke kummaline mõnikord. Kui sa näiteks öösel silmad avad, võid sa näha, et ta sind silmitseb kuuvalgel. Ise ta kinnitab, et selles pole midagi imelikku. Või siis viib sind keldrisse jalutama. 


3. Vähk

Mis puutub romantikasse, siis parem on mitte hakata temaga võistlema, sa nagunii ei võida. Mitte keegi peale tema ei suuda välja kannatada nii palju armastusfilme, pisarate valamist, südamekujuliste kommide söömist jne. Jalutades käsikäes ilusal suveõhtul on ta nagu sulavõi. Mis siis, et ta sõrmused ostis allahindluste ajal.


2. Kaalud

No seda võis ka oodata, et Kaalude esindaja nii romantiline on. Kõik armastusfilmid - ja romaanid on tal läbi loetud ja vaadatud. Pulmi oskab ta hästi korraldada. Pulmakutsed on ilusad kuldsete äärtega kaardid, nii silmapaistavad kui vähegi võimalik.


1. Kalad

Tema on see kõige suurem romantik. Enne, kui sa teda oma vanematele tutvustada jõuad, on tal juba valmis terve album teie armastusloost. Ta armastab armastust ja satub kergesti sõltuvusse sellest, unustades isegi iseenda seejuures. Jack Titanicu filmist oli ilmselt sündinud Kalade tähtkujus: "Kui sa hüppad, siis hüppan mina ka."

 


Allikas: elle.fr

 

Kommentaare ei ole