{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobri keskpaik toob kaasa head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : pexels / Valeria Bo...

foto : pexels / Valeria Boltneva

 

 

 Järgmisel nädalal on planeetide seis väga hea. Kui viimasel ajal on õhus olnud päris palju probleeme ja pingeid suures osas tänu sellele, et mitmed planeedid olid retrograadis, tekitades stressi ja närvipinget, siis lõpuks ometi hakkavad need probleemid nüüd lahenema. Võimu ja taassünni planeet Pluuto on lõpetanud retrograadse liikumise, tänu sellele peaksid tasapisi kaduma kõik hirmud ja kartused. Aeg on taas õppida usaldama ennast ja oma elu. Selle kuu tähtsam sündmus on kätte jõudmas: 14. oktoobril on taevas noorkuu Kaalude märgis, millega kaasneb rõngakujuline päikesevarjutus, mida Eestis aga kahjuks ei näe. Planeedid toovad kõikidele praegu häid võimalusi kaasa, kes tahavad oma elu paremaks muuta. Milliste tähemärkide esindajatele toob aga järgmine nädal suuremat õnne kaasa? 

 

 

 

 

Selle tähemärgi esindaja särab järgmisel nädalal nagu tõeline päikesekiir

AMBUR

Ambur on suur optimist, tema jaoks on klaas alati pooleldi täis, mitte pooleldi tühi. Amburil avaneb veel kord võimalus meile tõestada, et hoolimata sellest, kui hall ja vihmane väljas ka ei ole, kui tema südames on päike, siis on kõik hästi. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et tal on õnne, isegi suurt õnne! Planeedid ise on otsustanud liita oma jõud ja aidata Amburil oma unistusi ellu viia. Järgmisel nädalal saab Ambur nii häid uudiseid, mis teda sõnatuks võtavad. Tänu sellele on teda ees ootamas väga hea nädal, ta on rõõmus ja õnnelik ning tahab, et kõik tema õnnest osa saaksid. 14. oktoobri noorkuu energia saadab teda terve järgmise nädala ja selle tõttu tunneb Ambur, kuidas uus ja palju parem ajajärk tema elus algab. Oma hea tujuga nakatab Ambur ka teisi, ta on tõeline eeskuju. Suhtlemine teistega muutub palju paremaks, tema naeratus aga soojendab kõigi südant, kellega ta kohtub. Vajadus tema järele ainult kasvab. 

Praegu on hea aeg selleks, et viia oma plaane ja unistusi ellu. Rääkida oma mõtetest, soovidest ja vajadustest. Kõik Amburi ettevõtmised peaksid õnnestuma. Terve järgmise nädala saadab teda tavapärasest suurem edu. Tänu sellele on ta julgem ja ettevõtlikum. Mitmed toredad kohtumised peaksid järgmise nädala jooksul aset leidma, samuti  tehakse talle kõikide märkide järgi üks väga hea ettepanek. Kogu Amburi elu võtab parema suuna, mitmed probleemid on lahenemas ja takistused kadumas. 

 

 

 

Selle tähemärgi  esindaja võib oktoobri keskpaigas saada suurema summa raha

NEITSI

Neitsi on tõsise loomuse ja praktilise mõtlemisega. Neitsil on lausa mitu säästukontot olemas igaks juhuks. Oma rahaasjadel hoiab ta hästi silma peal ega kuluta kunagi rohkem, kui vaja. Ainult viimasel ajal on ta hakanud endale rohkem head ja paremat lubama ning elanud natukene üle oma võimete. Üks kulutus on järgnenud teisele. Õnneks tulevad planeedid talle appi. Hea õnne planeet Jupiter toob Neitsile järgmisel nädalal kätte erakordselt häid võimalusi, mis aitavad tal parandada oma majanduslikku seisu. Suurem rahasumma on juba Neitsi poole teel. See peaks viima minema kõik mured ja stressi, mida Neitsi viimasel ajal tundnud on. Lõpuks ometi saab ta taas rahulikult hingata, muretsemata oma tuleviku peale. 

Ent Jupiter pole ainus planeet, mis Neitsile head õnne kaasa toob. Armastuse ja raha planeet Veenus on jõudnud Neitsi märki, liites oma jõu Jupiteriga, on kindel, et järgnevad nädalad Neitsile toovad kätte kõiki häid võimalusi ja juhuseid, mida ta vajab oma suuremategi plaanide ja unistuste ellu viimiseks. Planeedid ei too Neitsile õnne ainult rahaasjades, vaid ka armastuses. Just armastuses on Neitsil praegusel hetkel väga head väljavaated, ühel või teisel moel toovad planeedid tema ellu rohkem armastust. Kui Neitsi peaks olema vallaline, peaks üks ootamatu kohtumine aset leidma järgmisel nädalal. 

 

 

 

Selle tähemärgi esindajale toovad planeedid kaasa head õnne järgmisel nädalal

KALAD

Järgmine nädal peaks Kalade esindajale tooma suuremat õnne ja palju häid uudiseid. Marss on sisenemas Skorpioni märki ja toob sellega head õnne kaasa kõikidele Veemärkidele. Marss ise võtab Kalad oma kaitsva tiiva alla, toetades kõiki nende ettevõtmisi ning tuues neile kaasa palju häid võimalusi. Tänu sellele saab Kalade esindaja lõpuks ometi rahulikult hingata üle pika aja. Ta muutub julgemaks ja enesekindlamaks, tundes, et mingi nähtamatu jõud teda kannab ja juhib. Tänu sellele paranevad tema tulemused, kõik asjad tema elus hakkavad liikuma taas õiges suunas ja ta leiab vastused oma küsimustele. Praegu ei ole aeg niisama istumiseks, vaid tuleb tegutseda ja haarata kõikidest headest võimalustest kinni. Aeg on seada endale uued sihid ja uued eesmärgid ning viia need ellu. Kõik peaks tema käes õnnestuma tingimusel, et ta ise usub oma ettevõtmistesse. Elu muutub palju ilusamaks ja tänu sellele on Kalade esindaja õnnelikum, kui kunagi varem. 

Head uudised pole aga sellega veel läbi, sest ka Saturn on võtnud Kalad oma kaitsva tiiva alla. Saturn annab Kaladele jõudu ja energiat juurde, mille abil viia kõik oma ettevõtmised ellu. Selle tõttu on praegu kõige parem aeg selleks, et olla ambitsioonikam ja unistada suurelt. Töö juures peaks ta saama häid uudiseid järgmisel nädalal. Ka seal on teda ees ootamas au ja kuulsus. Tähtis on ainult, et ta ei kahtleks ise liiga palju oma võimetes ja hakkaks ennast rohkem usaldama. Tal on kõik olemas, et viia oma plaanid ellu. 



 © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole