{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule järgmine nädal kõige lihtsam?

  foto : pexels / Pixabay   Seda teavad kõik, et elus tuleb...

 

foto : pexels / Pixabay

 

Seda teavad kõik, et elus tuleb ette nii häid, kui halbu päevi. Sellega ei jää muud üle, kui tuleb leppida. Eriti peavad seda tegema kahe tähemärgi esindajad järgmisel nädalal, keda ei ole ees ootamas kõige parem nädal. 

Planeetide seis ei ole hetkel nende jaoks kõige parem. Aga ei saagi ju oodata, et planeedid saadaksid meile ainult head energiat. Mõnikord juhtub nii, et planeedid põhjustavad rohkem probleeme, kui kunagi varem ja lausa loobivad kaikaid kodaratesse neile, kes tahavad oma plaane ellu viia. Selline olukord tekitab stressi ja pingeid. Õnneks aga leidub igale probleemile lahendus. Milliste tähemärkide jaoks võib aga järgmine nädal tulla natuke pingelisem ja mida teha, et pääseda planeetide halva energia käest? 


Milliseid tähemärke on ees ootamas natuke keerulisem nädal? 

 

 

SÕNN

Käesolev nädalavahetus paneb kõikide Maamärkide kannatlikkuse proovile. Sõnn, Kaljukits ja Neitsi unistavad rahulikust nädalavahetusest ent noorkuu Kaalude märgis on otsustanud teha kõik selleks, et nende nädalavahetus oleks võimalikult aktiivne ja sündmusterohke. Selle tõttu on Maamärgid uue nädala alguses täiesti väsinud ja omadega läbi. Eriti on Sõnni tähemärgi esindajatel raske rahulikuks jääda sellises olukorras. Ta on järgmisel nädalal väsinud, kurnatud ja selle tõttu närviline.  Parem on, kui keegi tema teele ei satuks. Planeedid ei tule talle appi. Hea oleks, kui ta suudaks võtta kõike rahulikumalt ja mõtleks enne, kui midagi ütleb. Mitte mingil juhul ei tohiks ta ühtegi otsust mõtlematult vastu võtta. Üldse oleks parem jätta tähtsate otsuste langetamine mõneks teiseks korraks. 

Selle asemel aga, et ennast haletsema hakata ja teistele halvasti ütelda, peaks ta mõtlema hoopis oma eesmärkide ja plaanide peale ning vaatama, kuidas ta saaks viia oma unistusi ellu. Ta peab varuma kannatlikku meelt ning ootama paremad ajad ära. Veenus Neitsis ei jäta teda hätta, kui ta ise ei lase ennast oma muremõtetel maha murda. Sõnn peab järgmisel nädalal olema leplikum ja järeleandlikum, mõistvam ja hoolivam ning võtma aega iseenda jaoks. Ta ei pea olema kogu aeg teiste teenistuses. Mitmed head võimalused on tekkimas, tähtis on, et ta oleks valmis kompromisse tegema, muidu pannakse uksed tema nina ees kinni. 

 

 


LÕVI

Lõvile meeldib oma elu nautida. Ta ei viitsi oma pead vaevata igapäevase elu muredega. Kui aga planeedid soovitavad tal keskenduda natuke rohkem ja organiseerida oma elu paremini, läheb Lõvi turri. Järgmisel nädalal on Lõvi vastu hea õnne planeet Jupiter ise. Jupiteri mõju tõttu peab Lõvi rohkem tegelema oma rahaasjadega ja selle tõttu ei pruugi kõik minna nii nagu tema seda sooviks. Kõige parem oleks, kui Lõvi ei kulutaks sentigi järgmisel nädalal ja oleks kokkuhoidlikum. Tänane noorkuu Kaaludes paneb Lõvi rohkem kulutama ja mõtlema oma soovide ja tahtmiste peale, järgmisel nädalal peab ta aga võtma rahulikumalt ja mõtlema järele enne, kui ta midagi ostab. 

Nädal ise algab üsna hästi. Lõvi on aga suure südamega ja tahab kõigile head teha, selle tõttu võib ta kõige rohkem eesoleval nädalal kannatada. Ta peab aga mõistma ja aru saama, et ta ei saa lõpmatult teisi aidata. Lähedased hindavad ka ilma selleta tema lahkust ja headust. Selle tõttu peaks Lõvi olema kannatlikum, mõtlema enne, kui ta midagi teeb ja hoiduma oma raha kulutamisest. Päike Kaaludes aga toetab Lõvi, muutes teda enesekindlamaks. Kõik saab korda, tähtis on, et Lõvi oleks järgmisel nädalal mõistlik ja ei teeks rumalusi, mis võivad talle väga kalliks maksma minna. 



Kommentaare ei ole