{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : pexels / Karoline Grabkowska      Vähemalt kahe tähe...

foto : pexels / Karoline Grabkowska

 

 

 Vähemalt kahe tähemärgi esindajad peavad oma vaimu valmis panema selleks, et järgmine nädal ei pruugi tulla kõige kergem nende jaoks. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. Planeetide seis on praegusel hetkel suhteliselt hea, midagi hullu ei ole karta vaja isegi neil, kellele planeedid parajasti õnne ei too. Kaalude aeg on käimas, sest Päike on hetkel nende märgis ja tänu sellele jätkub head energiat kõigi jaoks. Kui iga päev viib sind kokku vähemalt mõne toreda ja naeratava inimesega, siis tea, et see ongi Kaalude märgi efekt. Kaalud tahavad enda ümber näha harmooniat ja headust. Järgmine nädal toob head õnne osade tähemärkide jaoks. Teisi on aga ees ootamas natuke keerulisem nädal. 

 

Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas keerulisem nädal? 

 

 

KAJUKITS

 

Kõik on väga lihtne, kuna Päike on Kaalude märgis, toob see kaasa head õnne kõikidele Õhumärkidele. Mis puutub aga Maamärkidesse, siis on nendega lood hoopis teised praegusel hetkel. Kaalude ümber keerlev seltskondlik õhkkond ei meeldi kõikidele. Kaalude viis nurki siluda ei ole kõikidele meelepärane. Näiteks Kaljukits tunneb praegu, et ta tahaks olla rohkem omaette ja oodata, kuni Päike jõuab Skorpioni märki (vähemalt siis saab jälle tõsiste asjadega hakata tegelema). Seda enam, et sellel nädalal lahkus Merkuur tõsise Neitsi märgist, et liikuda edasi Kaalude märki. Ka see pole Kaljukitsele meele järgi, sest praegusel hetkel võib see ainult tekitada suuremat segadust tema peas. 

Merkuuri mõju tõttu Kaaludes võivad kõik jutuajamised venida pikemaks, kui vaja ja olla pealiskaudsemad. Kaljukits võib selle tõttu kaotada kannatuse ja ägestuda, tuletades meelde, et ilma tegudeta sõnad pole midagi väärt. Ent Merkuur Kaaludes aitab Kaljukitsel maha rahune ja leida seda, mida ta tahab, mujalt. Kaljukitsel tuleb vaid vastu pidada, sest Veenus on sisenemas  Neitsi märki ja tõttab kiirel sammul Kaljukitsele appi. Seni aga tuleb kasutada huumorimeelt, näha rohkem head, kui halba ja võtta asju rahulikumalt. 

 

 

 

KALAD

Mitte ainult Maamärgid ei mossita, kui Päike viibib ühes Õhumärkides, vaid ka Veemärgid kannatavad hetkel. Kalade esindaja on hetkel oma elus suures segaduses. Ta on emotsionaalselt ja füüsiliselt täiesti kurnatud. Veenus on aga sisenemas järgmisel nädalal Neitsi märki, jäädes Kalade märgiga opositsiooni. Selle tõttu võib vaesel Kalakesel tekkida tunne, et ta ei leiagi väljapääsu oma probleemidest, mida iga päev juurde toob. Tal võib tekkida tunne, et kõik on tema vastu hakanud ja soovivad talle halba. Tegelikkuses see muidugi nii ei ole. Neptuuni retrograad Kalade märgis tekitabki nii suurt segadust Kalade peas. 

Selle tõttu kaotab Kalake kogu oma enesekindluse ja satub suurde masendusse. Hea oleks, kui ta ei hakkaks endale ise asju ette kujutama, liiga palju muretsema ja usaldaks rohkem iseennast ja oma elu. Kõik saab korda. Kalade esindaja peab võtma rahulikumalt ja olema lihtsalt üle. Ainult nii pääseb ta suurematest katastroofidest, mida ta ise oma käitumise ja muretsemisega võib muidu põhjustada. Hea õnne planeet Jupiter toetab Kalade esindajat praegu, seega tuleb endale meelde tuletada, et aeg-ajalt tuleblihtsalt pea vee alt välja pista ja hingata.



  © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole