{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Jäär, keda sa kunagi ei unusta

    Pilt :  freepik Kuidas sa saaksidki teda unustada? See o...

 

 

Pilt :  freepik


Kuidas sa saaksidki teda unustada? See on lihtsalt võimatu, kas pole nii? 

Kui mõni su eks oli Jäär, ilmselt mõtled sa tema peale ikka veel aeg-ajalt... Ja ohkad oma südames. Sest sa ei suuda teda unustada. Ja siis oled vihane enda peale, sest praegune suhe on ju palju parem.

Aga Jäärad on unustamatud. Isegi, kui sul oli kunagi ammu temaga suhe, siis tundub sulle ikka nagu oleks see olnud eile.

Kui sa meenutad teie kohtumist, siis ei lasknud miski aimata, et teie suhe võtab sellise pöörde. 

Või et mõni inimene suudab sind nii endast välja viia. Ja võtta nii palju ruumi sinu elus.

Võib-olla oli tegemist mingi seletamatu võluga, võib-olla oli see tema jõud, mida sa tundsid. Võib-olla oli see tema naeratus, mis sind võlus... Ja mida sa iialgi ei unusta. 

 

 

 

 

Jäär on nii tugev ja kindel

Ja temaga ei jää kunagi viimane sõna sulle. Ta on lihtsalt jultunud ja ei karda midagi. Üheainsa silmapilgutusega võtab ta sinult võimaluse võita ükskõik milline debatt. Ja ta ei kahtle kunagi, et just temal on õigus. Aga sellepärast ta sulle meeldiski!

 

Ja siis hakkas ta sind jumaldama

Aga see ei kesta kaua, sest ta tunneb ruttu igavust ja igatseb vahelduse järele. Sa tahad temaga koos olla aga mida rohkem sina teda otsid, seda rohkem ta sinust eemaldub. Sest ta on iseteadev ja ei sõltu mitte kellestki. 

Sa olid tema peale vihane ja süüdistasid teda aga kõik see ununes, kui sa nägid tema pilku ja tema unustamatut naeratust. Ja sa lasid tal oma tahtmist teha, sest sa armastasid teda.

Ja hoolimata kõigest igatsed sa ikka veel tema järele.

Selline ta ongi, see unustamatu Jäär, kes elab igavesti sinu mälestustes.

 

 

 

 

 

Tema armastus on unustamatu

Sest, kui ta tunneb sinu vastu midagi, siis ei hakka ta teesklema. Sa näed ja tunned tema armastust. Ta on siiras ja aus.

Ja kui ta sind armastab, siis teeb ta kõik, et sa jääksid. Ta on päikesekiir sinu ja teiste elus. Ta kaitseb sind alati kõigi ja kõige eest. Ta on see inimene, keda sa kunagi ei unusta. 

 

 


 

Kommentaare ei ole