{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Armastus Kui sa peaksid olema vallaline ja otsid armastust oma ellu, on sul põhjust rõõmustamiseks, sest planeetide se...


 

 

 Armastus

Kui sa peaksid olema vallaline ja otsid armastust oma ellu, on sul põhjust rõõmustamiseks, sest planeetide seis sinu armastuse sektoris on novembrikuus eriti hea. Kõikide märkide järgi kohtud sa just selle kuu jooksul selle inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud. Ãœks ilus kohtumine on sind ees ootamas. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks ka sind ees ootama ilus ja rahulik periood. Suhe kaaslasega peaks olema väga hea. Kõik viimase aja probleemid ja arusaamatused peaksid kaduma. Paljusid on ees ootamas üks ilus üllatus või hea uudis. 

 

Töö

Kui sul on viimaste kuude jooksul olnud raskusi või ebameeldivusi töö juures, siis novembris peaksid asjad hakkama taas liikuma õiges suunas ja tänu sellele paranevad ka tulemused. Kui sa aga otsid endale uut töökohta, võid sa kuu lõpus saada ühe hea uudise, ainult sul tuleb kiirelt tegutseda, et keegi sinust ette ei jõuaks. 

 

 

 

 

Tervis

Novembris peaks su tervis olema hea. Ära unusta liikuda rohkem ja teha sporti. Jälgi oma kehakaalu ja mõtle ainult häid mõtteid. Sa vajad suuremat tasakaalu oma ellu.

 

Pre ja suhted

Lähedastel inimestel on novembrikuus sinu elus tähtis koht. Sa leiad aega, et olla kõigiga koos ja jagada igale inimesele tähelepanu, mida ta väärib. 

 

 

Kommentaare ei ole