{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Kuu on Kaksikute märgis nädala alguses, soovitades sul olla objektiivsem asjade suhtes, mis on aset leidnud minevikus. ...


 

 

 Kuu on Kaksikute märgis nädala alguses, soovitades sul olla objektiivsem asjade suhtes, mis on aset leidnud minevikus. Kuu on nädala keskel Kaksikute märgis. 4ndal novembril saab läbi Saturni retrograad, sa võid selle tõttu näha asju läbi teise pilgu. Kuu on nädalavahetusel Lõvi märgis.


Armastus

Kui sa tahad olla õnnelik täna ja tulevikus, pead sa hoolitsema rohkem oma kaaslase eest ja võtma teda sellisena nagu ta on. Ära muuda oma elu liiga keeruliseks ja ära katsu teisi inimesi muuta. Kui sa oled vallaline, siis kingivad planeedid sulle ilusa nädala. 


Töö

Ole ettevaatlikum.  Hajameelsus ja hooletus võivad sulle kalliks maksma minna. Selle tõttu võid sa langetada valesid otsuseid. 

 

 

Tervis

Sa käid liiga paljalt riides ja ei hoia end soojas. Kui sa tahad hoida end külmetushaiguste eest, pead sa hoidma end rohkem ja panema end soojemalt riidesse. Ära hakka end teistega võrdlema, kes käivad ringi nagu midagi ei oleks, võib-olla oled sina külma suhtes tundlikum.

 

Raha

Mõned rahaga seotud probleemid võivad tekkida, suuremat sorti kulutused ja muud ootamatused.

 



Kommentaare ei ole