{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Kuu Jääras toob su tänasesse päeva häid võimalusi kaasa ja aitab sul oma eesmärke ellu viia, tingimusel, et sa tead, mi...


 

 

 Kuu Jääras toob su tänasesse päeva häid võimalusi kaasa ja aitab sul oma eesmärke ellu viia, tingimusel, et sa tead, mida sa tahad. Merkuur ja Marss Skorpioni märgis toetavad sind kõikides ettevõtmistes. 


Armastus

Pluuto mõjutab sinu astroloogilist taevast ja tänu sellele, kui sa oled vallaline, ei taha sa praegusel hetkel armastuse peale isegi mõtelda. Sa oled nõudlik ja järeleandmatu ja teed ainult oma tahtmist. Su sõbrad on sind juba hoiatanud aga sa ei võta kedagi kuulda. Kui sa oled kellegagi koos, siis oled sa oma paarisuhtega hetkel rahul. 


Töö

Pluuto mõju on pigem negatiivne. Sa oled suures stressis, kannatad ärevushäirete all, oled rahutu ja näed kõiges ainult halba. Ja see kajastub ka sinu töös. Mõned raskused võivad ette tulla, sa ei tee oma tööd korralikult, oled teiste vastu ebameeldiv ja keeldud oma kohustustest. 

 

 


Tervis

Terves kehas, terve vaim - selline on sinu tänase päeva deviis. Tee joogat, see aitab pingeid maandada, mine jooksma, see aitab pead tuulutada, kõnni, selleks, et oma mõtetes korda luua. Tee nii palju sporti, kui võimalik.


Raha

Rahaõnn peaks sulle täna naeratama hoolimata kõigest.

 

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu




Kommentaare ei ole