{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Nädala alguses on Kuu Sõnni märgis, pannes sind rohkem mõtlema rahaasjade peale. Pole hullu, su elus on olnud raskemaid...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Sõnni märgis, pannes sind rohkem mõtlema rahaasjade peale. Pole hullu, su elus on olnud raskemaid aegu. Merkuur siseneb 5. oktoobril Kaalude märki, liitudes Päikese ja Marsiga. Tänu sellele paranevad sinu suhted teistega. Nädala keskel on Kuu Kaksikutes, aidates sul olla objektiivsem. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis, viies su elust kõik pinged ja mured minema. Päike on Kaaludes.


Armastus

Armastus on üks keeruline asi ja sina võid sellel nädalal seda tõestada. Sa ei saa oma kaaslasest aru ja tunned, et te eemaldute teineteisest. Võta aega iseendale ja oota paremad ajad ära. Kõik saab varsti korda teie vahel. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda kellegagi aga vaata ette, et sa esimesele ettejuhtuvale kaela ei hüppa. 

 

 


Töö

Sellel nädalal on sind mõned ootamatud sündmused ees ootamas. Peale viimaseid natuke keerulisi ja pingelisi aegu, näitad sa, milleks sa võimeline oled. Tõenäoliselt saad sa oma tahtmist ja viid oma plaanid ellu. Kõik läheb palju paremini, kui sa seda arvatagi võid.


Tervis

Viimasel ajal oled sa olnud pigem närviline ja kannatad stressi all. Tööprobleemid ei anna sulle rahu, kodus on palju toimetusi sind ees ootamas ja paljud asjad ootavad lahendamist. Katsu teha midagi, mis aitaks maandada pingeid.

Kommentaare ei ole