{ads}

HIDE

Viimased

latest

14. oktoobril on taevas noorkuu Kaalude märgis. Uus ja põnev ajajärk on algamas koos sellega osade sodiaagimärkide elus

  foto : unsplash / Almos Bechtold    Noorkuu Kaaludes toob...

 

foto : unsplash / Almos Bechtold

 

 Noorkuu Kaaludes toob kaasa eelkõige armastust ja tasakaalu meie ellu, ilmselt vajavad seda kõik praegusel hetkel. Noorkuu energia soovitab mõtelda ja tähelepanu pöörata rohkem oma eraelule ning panna prioriteedid paika. 

Päike on Kaalude märgis, selle tõttu mõjutab meid kõige rohkem just selle tähemärgi energia. Kui kuni praeguse ajani nautisid sa rahulikku elu, siis oktoobri keskpaigast võib rütm natuke kiiremaks minna. Õhus on tunda uut ja värsket energiat, mis viib kõiki endaga kaasa. Uus energia pühib minema kõik probleemid ja pinged. Pluuto retrograad, mis tekitas viimasel ajal päris palju peavalu, on lõpuks ometi läbi saanud. Ambitsioonikuse planeet Marss on sisenenud Skorpioni märki. Kõik see ennustab uut ajajärku, mis on kohe algamas. Uus ajajärk saab alguse 14. oktoobri noorkuuga. Sellel laupäeval mõjutab meid kõige rohkem just noorkuu energia. Kuna Kuu loomine toimub Kaalude märgis, on see kõige parem hetk, et viia oma soovid ja plaanid ellu. 

 

 

 


Millist mõju avaldab noorkuu Kaalude märgis? 

Noorkuu Kaaludes paneb meid rohkem mõtlema nii iseenda, kui ka teiste peale. Noorkuu Kaaludes on täis armastuse energiat ja tuletab meile meelde, kui suurt mõju avaldame me nendele, kellega me igapäevases elus suhtleme. Ja kui tähtis roll on nendel inimestel meile endile. Lähedased inimesed on need, kes aitavad leida tasakaalu ja hingerahu, tuletades meelde, et me ei ole üksi. Noorkuu Kaaludes tuletab samuti meelde, et kunagi ei ole liiga hilja, et loobuda oma unistustest ja soovidest. Kasuta Kuu energiat ära selleks, et öelda midagi head neile, kes on sulle tähtsad. Kõik, mida sa annad välja sellel päeval, tuleb sulle mitmekordselt tagasi. Seega vali hoolega, mida sa mõtled ja mida sa teed. Eesolev nädalavahetus on väga hea selleks, et veeta rohkem aega lähedaste inimestega või siis hoopis kallimaga. Sest Kaalud on suured romantikud oma hingelt, Kaalude energia liidab südameid, muudab suhteid tugevamaks ja viib ära kõik suhteprobleemid. 

 

 

 

Sellel aastal on noorkuu energia natuke teistsugune, kui teistel aastatel, sest seekordse noorkuuga samal ajal toimub rõngakujuline päikesevarjutus. Selle tõttu on noorkuu energia veelgi tugevam. Kindlasti tuleks seda võimalust ära kasutada, et soovida midagi noorkuu ajal, Kuu energia aitab teadupärast soove täita. Seda, kuidas seda teha, võid sa lugeda siit. Ent see pole veel kõik. Seekordne noorkuu soovitab meil teha rahu oma minevikuga, vabastada end kõikidest suhetest, mis teevad sulle halba ja keskenduda rohkem sellele, mis on tõesti tähtis. See on päev, kui maskid langevad ja sa näed inimesi just sellistena nagu nad on. Tänu sellele sa teadki, kelle peale maksab loota edaspidi ja kellega suhtlemine tuleks parem lõpetada. 


Kuidas kasutada noorkuu energiat? 

Nagu eelpool öeldud, on noorkuu soovide tegemise aeg. Tegemist on maagilise hetkega, mis Kuu energia on väga tugev. Noorkuu õhtul on hea panna kõik oma soovid ja unistused paberi peale kirja. Kui Kuu energia on Kaalude märgis, on hea mõtelda selle peale, millist elu sa endale sooviksid, millist kaaslast sa enda kõrvale tahaksid? Mis on sinu jaoks päriselt tähtis? Mida sa järgmisena sa oma elus ära tahaksid teha? Millist suhet sa tahaksid oma kaaslasega? On sul tunne, et su praegune suhe vastab sinu ootustele? Pane kirja oma soovid, Kuu energia aitab lahti teha keerulisi sõlmi sinu elus ja sa leiad vastused oma küsimustele. 

Kõikide märkide järgi peaks eesolev nädalavahetus tulema ilus. Tähtis on kuulata rohkem iseennast ning muretsemise asemel mõtelda oma soovidele. Lase oma muredel minna kaugele ja ära vaeva end enam sellega, mida sa muuta ei saa. Uued võimalused võivad tekkida, kui sa annad endale ainult võimaluse, mitmed uksed võivad avaneda, kui sa lõpetad muretsemise. 

 

 


Milliseid tähemärke mõjutab noorkuu Kaaludes kõige rohkem? 

Seekordne noorkuu mõjutab ennekõike muidugi kõiki Õhumärke. Kaksikud peaksid olema sellel nädalavahetusel oma tippvormis. Ilmselt on neid ees ootamas sündmusterohke ja kirev nädalavahetus. Mitmed head uudised on neid juba ees ootamas. 

Kaalud saavad loomulikult oma osa heast õnnest. Ka nende jaoks on varuks häid uudiseid, tänu millele saavad nad oma tulevikku kindlustada. 

Veevalaja tuju peaks olema sellel nädalavahetusel väga hea, sest noorkuu näitab talle, mida ta tegema peab, et oma plaane ellu viia. 

Ka Tulemärkidele toob noorkuu head õnne. 

Jäär investeerib veelgi rohkem oma projektidesse ja leiab võimalusi, mida ta varem ei näinud. 

Lõvil on põhjust rõõmustamiseks. Ambur aga särab nagu päikesekiir, sest teda on ees ootamas üle ootuste hea nädalavahetus, täis toredaid hetki. 

Maamärgid igatsevad kõige selle juures ainult oma rahu ja vaikuse järgi ent selle asemel ajab üks töö teist taga ja kogu aeg on nende järgi suur nõudlus. 

Sama kehtib ka Veemärkide kohta, kes võivad tunda suuremat väsimust eesoleval nädalavahetusel ega tea, kuidas olla ja mida teha. Kallid Kalad - kõige parem on rääkida, kallistamine on hea küll aga südamest südamesse rääkimine aitab lahendada mitmeid probleeme.  


 © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole