{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

    Armastus ja kohtumised Kui sa oled juba kellegagi koos, võib su paarisuhtes pingeid ette tulla. See ei muuda sinu ega su ...

 

 

Armastus ja kohtumised

Kui sa oled juba kellegagi koos, võib su paarisuhtes pingeid ette tulla. See ei muuda sinu ega su kaaslase tundeid aga ilmselt puudutab rohkem tööalast elu, millele sa keskenduda ei saa nii hästi, kui tahaksid. Isegi, kui su kaaslane olla järeleandlikum, leiad sa ikka, mille pärast talle etteheiteid teha. Katsu ennast parandada nii ruttu, kui võimalik. Kui sa oled aga vallaline, siis ei leia armastuse ingel sind üles. Või vähemalt teeb näo, et ei tunne sind. 


Raha ja töö

Nii nagu septembrikuu, tuleb ka oktoober üsna sündmusterohke ja tegus töö juures. Suvised tulemused sunnivad sind latti veelgi kõrgemale tõstma, see aga mõjub tõeliselt motiveerivalt. Vaata ainult, et sa ei otsustaks liiga palju üksi ja ei võtaks teiste eest otsuseid vastu. Arvesta ka teiste arvamusega. Ilmset ei peata miski sind. Sa jõuad igale poole ja hea edu saadab sind. 

 

 


Tervis

  Oktoobrikuu ei tohiks sulle ühtegi terviseprobleemi kaasa tuua. Isegi, kui mitmed katsumused on sind ees ootamas. Sellest hoolimata ei lase sa sellest end morjendada ja tänu sellele oled heas vormis. Hea oleks, kui sa hakkaksid sporti tegema, see aitab sul pead tuulutada ja pingeid maandada. Tänu sellele paraneb ka enesetunne. Võib ka juhtuda, et sa pead jääma paar päeva koju haiguslehele, mitte terviseprobleemide pärast vaid selleks, et olla eemal tööalastest probleemidest. 


Pere ja sõbrad

Tööasjad võtavad suurema osa sinu ajast aga ka kodus on sind ees ootamas kiired ajad. Sa leiad aega, mida veeta sõpradega ja samuti aega, mida pühendada oma perele.

Kommentaare ei ole