{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

       Armastus ja kohtumised Sa oled entusiastlik ja tahad tõesti muuta oma suhet paremaks. Sa oled vallatus tujus ning ürit...

 

 

 

 Armastus ja kohtumised

Sa oled entusiastlik ja tahad tõesti muuta oma suhet paremaks. Sa oled vallatus tujus ning üritad ka oma kaaslast panna muutma harjumusi, et avastada koos midagi uut. Ilmselt toob see kaasa kirgede möllu, mis meenutab teie suhte alguseaegu. Ka vallalisi saadab hea õnn oktoobris. Ilmselt on ilusad kohtumised aset leidmas eelseisva kuu jooksul.


Raha ja töö

Töö juures lähevad asjad sama rada pidi nagu ennegi. Sa oled motiveeritud ja viid oma töökohustused ellu. Võib-olla muudab sind rahutuks üks suhteprobleem, mis septembris tekkis ja oktoobris õnneks lahenduse leiab. Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas ka head uudised, mis peaksid ennustama palgatõusu või ametikõrgendust. Kui sa otsid uut töökohta, võid sa kindel olla, et mitmed head võimalused on tekkimas. 

 

 


Tervis

Ilmselt tunned sa suuremat väsimust oktoobris aga sa ei hooli sellest üldsegi. Sa elad kiiret ja tempokat elu ning unustad kõik muu. Sa arvad, et miski sind ei murra aga see mõte võib sul ruttu muutuda. Võib-olla tunned sa end ühel hetkel halvasti. Mitte midagi tõsist sul karta pole vaja aga see on märk, mida sa ei tohiks kahe silma vahele jätta. Ole mõistlik ja arukas edaspidi. Vastasel korral võib see pikemas perspektiivis kõik su pingutused nulliks teha. 


Pere ja sõbrad

Sa ei viitsigi nii palju väljas käia sellel sügisel. Kas see tähendab, et sa jääd üksi? Ei, sest sa eelistad selle asemel ise endale külla kutsuda oma sõpru. Sa oled külalislahke ja tähelepanelik, see valmistab su lähedastele suurt rõõmu. Kui sa oled lapsevanem, näitad sa end välja mõistvamana, kui viimasel ajal.

Kommentaare ei ole