{ads}

HIDE

Viimased

latest

Taevas sõlmitud abielu ehk sinu elukaaslane on saatuse poolt juba valitud

    K as sina ka usud, et tõeline armastus on olemas. Kusagil on ta olemas ja kogu oma elu käid sa ainult se...

 

 
Kas sina ka usud, et tõeline armastus on olemas. Kusagil on ta olemas ja kogu oma elu käid sa ainult selle mõttega, et teda leida. Su hing igatseb kellegi järele, kelle su süda kohe ära tunneb. Mis oleks, kui sa saaksid teada, et su elu kaaslane on tegelikult sinu jaoks välja valitud, ainult et sa ei tea seda. See on sinu hing, mis seda õrnalt loota julgeb. Sa tead seda oma hinges.
Taevas teab seda. Kogu universum teab seda. Ja kui sa seda inimest kohtad, on sul tunne, nagu tunneksid sa teda kogu elu. Temaga koos olles tunned sa värinaid üle kogu keha, mis saavad alguse südamest. Teie hinged kuuluvad kokku.

Kui saatus teid ka lahutama peaks, kui vahemaa oleks teie vahel liiga suur, kui te kaotaksite teineteise jälje aastakümneteks - viiks elu teid ikka ja jälle teineteisega kokku. Sa oled temaga seotud. Mingi nähtamatu jõud on teie vahel.
 
 


Kas tundub liiga ilus, et tõsi olla?

Väike nõuanne sulle: usalda oma vaistu. Sinu intuitsioon ei peta sind. Ära otsi kõiges loogikat.

Olgu, küsid sa nüüd, kui see taevane armastus on tõde, miks siis niipaljud paarid lähevad lahku?

Iga asja jaoks on oma aeg ja koht. Nagu ütleb üks vanasõna: igal asjal on oma põhjus.

Me ei saa teisi muuta ega sundida neid armastama. Ei saa tagant sundida suhet, kui see enam ei toimi.

Vanad suhted on läbi saanud. Kunagi olid nad ilusad aga see sai otsa. Isegi, kui pärast tekkisid tülid, olid need ikkagi õppetunnid. Sa õppisid tundma oma jõudu ning nõrku külgi. Sa õppisid tundma oma iseloomu negatiivseid ja positiivseid külgi.

Eriti, see mis sa õppisid oma purunenud suhetest, on võti uue kaaslase jaoks, selle, kellega saatus on sind määranud kohtama.
 
 


Sa õppisid olema tugev. Sul on olemas vajalik suhte jaoks vajalik tasakaal. Sa õppisid, et suhtes täiendavad kaks inimeste teineteist.

Et olla hea elukaaslane, pead sa jääma iseendale truuks. Sa pead leppima enesega sellisena, nagu sa oled nii väliselt, kui sisemiselt.

Inimesed eksivad tihti ja rikuvad ise oma elu. Eksimine on inimlik. Aga sa oled ärkvel. Sa otsid valgust pimeda tunneli teisest otsast. Ja sa leiad selle valguse. Seda kutsutakse hingesõbra otsinguks.

Kui sa suudad lõpuks võtta ja leppida endaga sellisena, nagu sa oled, elad sa südamega. Sinu saatuse poolt määratud kaaslasega on samamoodi . Ja see loob teie vahel suhte, kus ei ole hirmu, vaid teineteise mõistmist ja vastastikkust toetust.

Kui ta läheb välja ilma sinuta, ei muretse sa ega tunne armukadedust, sest side, mis teid kahte seob, on tugevam kõigest muust.

Vastastikkune usaldus on suhte alus.

Tänapäeva maailmas, kus on nii palju lahutusi, on seda kõike nii raske uskuda. Tavaliselt alustatakse kooselu valedel põhjustel või ei ole tegu õige hingesõbraga. Ja alguse saab see kõik ühiskonna survest, mis ei ole vallaliste suhtes just kõige leebem. Suhet alustatakse ihast teise inimese järgi, hirmust üksinduse ees. Keegi ei pööra tähelepanu hingesugulusele, intuitsioonile - sest hirm valitseb kõige muu üle.

Armastus aga ei ole materiaalne vajadus. Tõend sellele ei ole pealiskaudne. Tõelises suhtes on kõik loomulik, mitte sunnitud. See peitub väikestes zestides, koosveedetud hetkedes, mis tugevdavad usaldust. Teine inimene täidab su südame ja hinge ja sellest sulle piisab täiesti.


 

 

Kommentaare ei ole