{ads}

HIDE

Viimased

latest

Soovitused, kuidas leida armastust toidupoes

foto : unsplash / Eduardo Soares      Selleks, et leida arm...

foto : unsplash / Eduardo Soares

 

 

 Selleks, et leida armastust, ei ole vaja kaugele minna. Piisab sellest, kui seada sammud lähimasse toidupoodi, et kohtuda selle õige inimesega, kes muudab kogu su elu. 

Sageli on nii, et ei tea, kuhu minna, et kohtuda, kellega sa end hästi tunneksid ja kellega sa tahaksid oma elu jagada. Kui tutvumisportaalid valmistavad pettumust ja töökaaslaste ega sõprade seas ka pole seda õiget inimest, tekibki lootusetuse tunne. Armastus ei ole aga maa pealt kadunud, armastust on igal pool ja kes teab, võib-olla sinu suur armastus seisab hetkel toidupoes ja mõtleb, mida õhtuks süüa valmistada. 


Kuidas siis leida toidupoes armastust? 


Mine poodi pigem pealelõunasel ajal

Sa võid poodi minna, millal sa tahad aga võta teadmiseks, et kui sa lähed hommikul kohe, kui pood lahti tehakse, siis on sul suuremad Å¡ansid kokku põrgata 77-aastase Toomasega. Proovida muidugi võid, keegi ei keela, kes teab, äkki sinu unistuste mehel või naisel ei ole hommikul midagi süüa ja sellepärast peab ta poodi minema kiirel sammul. Sellegipoolest, pealelõunane aeg on kõige parem juba sellepärast, et tööinimesed tulevad siis töölt ja lippavad poest läbi, et osta midagi koju süüa enne teleka ette prantsatamist. Just sellel hetkel on sul kõige suuremad võimalused kohtuda Toomase pojaga, kui teie kärud kokku põrkavad. 

 

 


Vaata, mis ta kärus on

Tema ostud räägivad ise tema eest. Kui ta ostab kõike rohkem, kui ühele inimesele vaja, siis on ta ilmselt juba kellegagi koos. Kui tal on beebi mähkmed kärus, siis ära isegi hakka tema poole vaatama, ta on pereinimene. Parem eelista selliseid mehi, kelle käru sisust on näha, et ta ostab ainult endale süüa ja kõik ja on üksik ja vallaline mees. Kui tal on aga portsud kahele inimesele ostetud, pole ka mõtet kohe lootust kaotada, sest tal on äkki toakaaslane või on tal endal suur isu. 


Vaata oma ostud ka üle

Sinul on ka oma toidukaup kärus (vähemalt sa teeskled, et läksid asja pärast poodi ja mitte niisama). Ja sinu ostud annavad ka aimu sellest, milline inimene sa oled. Osta näiteks pesupulbrit (see näitab, et sa oled puhas inimene ja hoolitsed enda eest), palju tervislikku toitu : puu- ja köögivilju, kodujuustu jne ja miks mitte pudel Å¡ampust. See viimane oleks nagu kutse. Sest su unistuste mees, kui te omavahel rääkima hakkate, heidab ikka pilgu, et vaadata, mida sa ostsid. 

 

 

 

Palu tema abi : "Äkki te oleksite nii hea ja aitaksite mind."

Selleks, et kellegagi suhtlema hakata, pole midagi paremat, kui paluda otse tema abi. Kui sa näed kedagi, kes sulle meeldib, siis mine tema kõrvale ja katsu kõige ülemiselt riiulilt midagi kätte saada tehes kergeid hüppeid, loogiliselt võttes peaks ta sulle appi tulema vähemalt pakkuma oma abi. Sa võid otse ka küsida, et kust ta leidis selle või teise toote, mida sa ta korvis märkasid juba (ära banaanide kohta küsimusi esitama hakka, see ei toimi)

 

Ära unusta viisakust

Tegelikult on väga meeldiv, kui inimesed kasutavad ka poes viisakusvormeleid nagu tänan ja palun. See ei jäta kedagi ükskõikseks. Ja ära unusta oma hääletooni, mis kutsub edasi rääkima. Järgmine samm, kassasabas, võib juba pikemalt juttu puhuda.


Kommentaare ei ole