{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

      Armastus ja kohtumised Kõik on võimalik oktoobris sinu jaoks. Hea õnn saadab sind praegusel perioodil, kui sa oled vall...

 

 

 

Armastus ja kohtumised

Kõik on võimalik oktoobris sinu jaoks. Hea õnn saadab sind praegusel perioodil, kui sa oled vallaline, siis kohtud sa ilmselt sellega, keda oled nii kaua oodanud. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaksid su päevad täis olema õnne või vähemalt sinnapoole. Mõned peavad aga aru andma minevikus tehtud tegudest. Võib-olla kunagine üleaisalöömine tuleb päevavalgele ja rikub natuke pereelu. See aga tähendab, et tuleb vastust kanda oma tegude eest. 


Raha ja töö

Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Sa viid oma plaanid ja eesmärgid ellu, leiad vastused oma küsimustele ja lahendused oma probleemidele. Kui enne oli teooria, siis nüüd asud sa praktika kallale. Sa teed ülemustele huvitavaid ettepanekuid või alustad ise ettevõtlusega. Mõned kahtlused võivad tekkida aga see on ka normaalne asjade käik. Kui sa otsid töökohta, siis pead sa veel kannatlikkust varuma, sest vastused, mida sa ootad, ei tule nii ruttu nagu sina seda sooviksid. 

 

 


Tervis

Kui tervis on korras, on kõik korras. Aga hoolitsema peaksid sa oma tervise eest ikkagi. Jälgi oma toitumist ja tee sporti, siis on su tervis hea. Ära jäta oma kehakaalu hooletusse. 

 

Pere ja sõbrad

Nii nagu eelmistel kuudel, tahad sa võimalikult palju väljas käia nii sõprade, kui lähedastega. Kui sa oled juba kellegagi koos, leiad sa ka aega, et kallimaga koos väljas käia ja end kultuurselt harida. Kui sa oled lapsevanem, võivad mõned probleemid tekkida suhetes lastega. 


Kommentaare ei ole