{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

    Armastus ja kohtumised Oktoobrikuu võib kaasa tuua parajalt segadust sinu ellu. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib su k...

 

 

Armastus ja kohtumised

Oktoobrikuu võib kaasa tuua parajalt segadust sinu ellu. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib su kaaslasel kõigest kõrini saada ja ta võib hakata kahtlema oma tunnetes sinu vastu. See võib sind jalust paisata aga sa ei lepi sellega. Sa oled valmis kõigeks, et teda tagasi võita. Võib isegi juhtuda, et sa leiad õiged argumendid. Kui sa aga otsid armastust oma ellu, siis planeetide seis aprillikuus ei ole kõige soodsam. Varu kannatlikkust ja hoolitse iseenda eest. 

 

 


Raha ja töö

Kui sa otsid uut töökohta, siis oktoobrikuu tuleb sündmusterohke. Koputa ustele ja sulle avatakse. Ole ainult julgem ja ettevõtlikum. Õnn ja edu saadavad sind. Kui sul on aga juba kindel ametipost olemas, siis on sul aeg saada tasu oma töö ja vaeva eest. See sügis peaks sulle kaasa tooma häid uudiseid, mis on seotud võib-olla ametikõrgenduse või palgatõusuga. Ilmselt ei lähe kõik ainult nii rahulikult nagu sina seda arvad. See toob endaga kaasa ka koolitusi, lisatunde ja töökoormuse suurenemist. Sa pead võitlema selle jaoks, et saada paremat kohta. Võib-olla kaotad sa seejuures mõned suled aga võit on ainult seda suurem.


Tervis

Ainuke varjukülg oktoobris ongi see, mis puudutab su tervist. Aga parem ärme räägime sellest enam. Võib-olla kimbutavad sind allergiad, mis põhjustavad aevastamist ja nina sügelemist, rikkudes nii su igapäevaelu. Võib-olla kimbutavad sind hingamisprobleemid või külmetushaigused. Hoolimata kõigest sellest peaksid sa olema heas vormis ja see on kõige tähtsam.

 

 


Pere ja sõbrad

Sa otsid turvatunnet oma lähedaste keskelt, vanemate ja teiste pereliikmete juurest, kes sinu jaoks tähtsad on ja keda sa armastad. Sa hoiad sõpradest ilmselt eemale. Võib-olla ainult nendega, keda sa tunned juba kaua ja kes sind hästi tunnevad, suhtled sa edasi.

Kommentaare ei ole