{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

    Armastus ja kohtumised Nii nagu september, toob ka oktoobrikuu kaasa ilusaid kohtumisi. Sa unistad tõsisest suhtest. Mitm...

 

 

Armastus ja kohtumised

Nii nagu september, toob ka oktoobrikuu kaasa ilusaid kohtumisi. Sa unistad tõsisest suhtest. Mitmed kohtumised peaksid seega aset leidma, mis tõotavad kaasa tuua rõõmu ja rahulolu. Niipea, kui sa oled kohtunud sellega, keda oled oodanud, hakkad sa suurest armastusest rääkima. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, peaks su elu olema ilus ja rahulik. Sa veedad aega oma kaaslasega ja tead, mida teha, et tema eest hoolitseda. 


Raha ja töö

Tööasjad pakuvad sulle rahuldust. Sa oled ettevõtlikum ja julgem. Kaitsed oma ideesid suurepäraselt. Seisad oma arvamuse eest väljas ja paned oma sõna maksma. Kui sa otsid töökohta, siis kõik sõltub sellest, kui julge sa oled. Sul ei ole midagi kaotada.

 

 


Tervis

Ãœldiselt ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada aprillis. Kui aasta esimesel trimestril mõned hädad sind vaevasid, siis on see nüüd õnneks minevik, suvel tundsid sa ennast üsna hästi. Jälgi siiski paremini oma toitumist, eriti juhul, kui sa pead palju väljas sööma. Ära söö rasvast, eelista rohkem köögivilju. Tee ka sporti, see parandab seedimist. Ja eriti juhul, kui sa pead oma töö pärast palju istuma. 


Pere ja sõbrad

Ilmselt ei ole sul tahtmist oktoobris kodus istuda. Sa tahad nautida sügist, selle tõttu käid palju väljas. Veedad palju aega ka lähedaste seas. Sulle meeldib olla koos lastega, sa oled lausa eeskujulik lapsevanem. Viid lapsed alati endaga kaasa, kuhu sa ka ei lähe, isegi sõprade juurde. Lähedastega koos olemine teeb sulle palju head.

Kommentaare ei ole