{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

      Armastus ja kohtumised   Suvest saadik oled sa tõsisemalt mõtelnud oma suhete ja eraelu üle. Oktoober too...

 

 

 

Armastus ja kohtumised

  Suvest saadik oled sa tõsisemalt mõtelnud oma suhete ja eraelu üle. Oktoober toob sulle vastused. Olgu kohe ära öeldud, et mõned paarid lähevad lahku, mõned paarid lõpetavad oma suhte. Üldiselt on see ainult positiivne märk, mida kohe küll tunda ei ole aga aja jooksul saad sa aru, et sa tegid õieti. Mis puutub aga vallalistesse, siis oktoober tuleb üsna sarnane nagu suvi : toob kaasa uusi kohtumisi ja rõõmu aga armastuse ingel sind ilmselt üles ei leia. 


Raha ja töö

Tuleta meelde, kuidas sa hädaldasid alles mõni aeg tagasi sellepärast, et sa ei teeni piisavalt, et su töö ei paku sulle piisavalt väljakutseid jne. Oktoobris avaneb sinu elus uus peatükk, mille pealkiri on kirjutatud suurte kullavärvi tähtedega. Sa pead ainult oma aju natuke kasutama. Väga hea periood on sinu elus algamas, millel on sinu jaoks varuks häid uudiseid. Kiired ja tegevusrohked ajad on ees. Sa pead kõik väljakutsed vastu võtma ja näitama, milleks sa võimeline oled. Kõik, mis tuleb, on ainult positiivne ja peaks sulle palju rõõmu valmistama. Need, kes aga otsivad uut töökohta, siis oktoober peaks tooma rahulolu. 

 

 


Tervis

  Oktoobrikuu toob kaasa erinevaid perioode. Kord pakatad sa energiast, siis tunned suurt väsimust. Hea oleks, kui sa organiseeriksid oma elu paremini ega kurnaks end täielikult ära. Tööasjad nõuavad küll oma osa aga sa pead võtma aega ka puhkamiseks. Üksi või kahekesi. Tervis ei tohiks sulle muret valmistada, otse vastupidi, sa peaksid olema terve nagu purikas, seega hoia ennast. Kui sa oled otsustanud hakata spordiga tegelema, siis alusta mõõdukalt ja ära kuku kohe tundide kaupa rassima jõusaalis. 


Pere ja sõbrad

Kuna rahaprobleeme põhimõtteliselt ette tulla ei tohiks, siis võid sa enda ja oma lähedaste peale natuke rohkem kulutada. Sa tahad käia väljas, hoolitseda oma lähedaste eest. Tahad veeta aega koos kallimaga kasvõi ainult nädalavahetusel. Kui sul on lapsi, siis teed sa neile kingitusi. Isegi natuke liiga palju. Kui su rahaasjad on väga heas korras, lähed sa ilmselt reisima, et näha sugulasi või sõpru, keda sa ammu näinud pole.

Kommentaare ei ole