{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui naisel on armuke

foto : unsplash / Serafima Lazarenko      Kleer istub laua ...

foto : unsplash / Serafima Lazarenko

 

 

 Kleer istub laua taga kohvikus. Ta on umbes 30-aastane, tundub natuke närvilline ja tunneb ilmselt juba kahetsust ette sellepärast, millest me rääkima hakkame. Kleeri saladus seisneb selles, et ta pettis oma meest mitme pika kuu jooksul. 

Kleer armus 10. aastat tagasi. Ta oli kindel, et oli leidnud oma elu armastuse. Mehe, kellega ta tahtis pere luua. Just selle mehega tahtis ta lapsi saada. Kleer oli tõesti õnnelik. Nad alustasid ühist elu, olles rõõmsad ja õnnelikud. Kleeri ei tõuganud teise mehe käte vahele mitte oma mehe liigne armastus ja hoolitsus. Pigem vastupidi. Oma mehe jaoks muutus tähtsamaks kõik muu: töö, trenn... Tal ei jäänud enam aega Kleeri jaoks. Nende elu oli muutunud igavaks ja üksluiseks. Kleeri jaoks muutus see lõpuks vaimselt kurnavaks. 

 

 

"Enne ma hoolitsesin hästi palju enda eest. Käisin šoppamas. Mida kauem me olime mehega koos elanud, seda vähem tähelepanu ma endale pöörasin. "

Mees oli hõivatud oma tööasjadega, mõned harvad vahekorrad märkisidki nende paarisuhet.

"Tegelikult on see jube see, mis ma praegu ütlen, et aga minu jaoks tekitas see tunde nagu ma peaksid oma kohust täitma. Mulle ei meeldinud isegi see, et ta mind puudutas."

Esimest korda pettis Kleer oma meest ühe töökaaslasega peale ühte jõulupidu, kus sai liiga palju alkoholi tarbitud. 

"Peale kolmandat klaasi ei keeranud ma pilku ära, kui Toomas mind pingsalt vaatas. Ma olin julgem, andsin märku sellest, et mul ei ole selle vastu midagi. Me läksime koos ära sellelt peolt tema juurde. Ja oligi kõik. "

Kleer tundis end süüdi oma mehe ees, ent nauding oli suurem. Paar kuud hiljem tekkis tal jälle soov leida oma ellu vaheldust. Kleer tegi endale Tinderisse konto varjunime all, kus ta siiski jäi nii palju avameelseks, et ütles kohe ära, et on juba abielus ja otsib lihtsalt võimalust mõnusalt aega veeta. 

 

 

Sellega algaski Kleeri uus elu. Hommikul oli ta elu rahulik, pealelõunal aga põnevust täis. Tänu kodukontorile oli ta nii tihti Tinderis, kui võimalik. Pikapeale kadus ka süütunne. Oma peas oli Kleer veendunud, et just see võimalus suhelda ka teistega aitabki tal oma suhtes vastu pidada ja muuta seda tugevamaks. Ta oli isegi veendunud, et ta oma mees on teadlik sellest, mida Kleer teeb aga eelistab silma kinni pigistada. 

Kõikide märkide järgi tundub, et Kleer pole ainus naine, kes oma meest petab. Ka naiste seas on truudusetus tõusulainel viimastel aastakümnetel. 

28-aastane Emma ütleb, et ta armastab oma meest aga ta ei taha olla mitte kellestki sõltuv. See, et tal on võimalus teiste meestega kõrvalt suhelda, muudab teda enesekindlamaks ja annab talle jõudu. Tekitades ka tunde, et ta võib oma mehe iga hetk maha jätta, nagu oleks tal kogu aeg varuvõimalus olemas igaks juhuks. See pole päriselt see, mida ta tahab ja kui ta peaks oma mehest lahku minema, teeks see talle haiget aga teised mehed muudavad teda enesekindlamaks. Ta ei taha, et ta omal mehel oleks tema üle nii palju võimu, ta tahab, et tal endal oleks ka võimalus muuta oma elu vajaduse korral. "

 

 

On ka teisi naisi. Neid, kes ei armasta enam oma meest ja neid, kelle süda kuulub armukesele. On ka neid, kes armastavad oma meest aga vajavad teisi, sest oma mees ei paku piisavalt rahuldust. 

Miks naistel on aga vähem õigusi kui meestel, kui asi puudutab truudusetust ja petmist? Sest meie ühiskond on nii üles ehitatud. Et naine peab olema truu ja leppima sellega, mis tal on.

Kleer ei tea, kui kaua ta kavatseb oma meest veel petta. Ja kas sellel üldse on mingit tähtsust.




 

Kommentaare ei ole