{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

      Armastus ja kohtumised Need, kes on juba paarisuhtes, jätkavad oma igapäevast elu rahulikult, ilma suuremat...

 

 

 

Armastus ja kohtumised

Need, kes on juba paarisuhtes, jätkavad oma igapäevast elu rahulikult, ilma suuremate vahejuhtumiteta. Mõned väikesed arusaamatused või lahkhelid võivad tekkida aga iga selline probleem leiab kiire lahenduse.  Need aga, kes otsivad oma ellu armastust, peavad veel natuke kannatust varuma. Aga õnneks ei rusu üksindus neid, sest nad oskavad aastaajavahetust nautida nii nagu peab. 


Raha ja töö

Mõned muutused on sind ees ootamas töö juures. Ilmselt mitte sinu algatusel aga sinul tuleb olukorraga leppida. Võib-olla on tegemist muutustega juhtkonnas? Võib-olla saad sa endale uue ülemuse? Võib-olla uued kolleegid? Kuidas ka ei ole, sa võid tunda kerget segadust ja pead uue olukorraga harjuma. Alati see ei olegi nii lihtne. Sa võid hakata kahtlema, kas sa oled üldse omal kohal selles ettevõttes ja mõtled, millised oleksid su teised võimalused. Oktoober ei ole hea selleks, et töökohta vahetada ja suuremaid otsuseid vastu võtta. Üks hea mõte võib sul tekkida küll, mille sa viid ellu selle aasta viimasel trimestril.

 

 


Tervis 

Oktoobris keerlevad su mõtted tööasjade juures, muutes sind rahutuks. Selle tõttu tahad sa kulutada oma energiat nii, kuidas võimalik. Seda tehes võid sa aga avaldada endale liiga palju survet ja olla sellepärast kurnatud. Ilmselt on sul raskem sobitada oma eraelu isikliku eluga. Ära otsi endale probleeme juurde. Lükka oma uhkus kõrvale ja räägi lähedastele sellest, mis sind rahutuks ja murelikuks teeb. Tänu nende nõuannetele leiad sa lahenduse. 


Pere ja sõbrad

Sa ei viitsigi nii palju väljas käia oktoobris. Kui sa oled juba kellegagi koos, eelistad sa olla kodus koos kaaslasega. Sa ei viitsi külas käia ega otsi võimalusi isegi sõpradega kokkusaamiseks.

Kommentaare ei ole