{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

      Armastus ja kohtumised Sa oled armunud oktoobris. Kuna sa oled tööasjadega ülepea hõivatud, leiad sa rahu just koduseint...

 

 

 Armastus ja kohtumised

Sa oled armunud oktoobris. Kuna sa oled tööasjadega ülepea hõivatud, leiad sa rahu just koduseinte vahelt. Su kaaslane teab, kuidas sinu eest kõige paremini hoolitseda. Vaata ainult, et sa ei unusta, et ka tema võib vajada kedagi, kes kuulaks ta muresid ära. Sest paarisuhe ei tohi olla ainult ühekülgne. Kui sa oled vallaline, siis eelistad sa palju rohkem otsida internetist suhtlusportaalide kaudu endale kaaslast selle asemel, et minna välja. 


Raha ja töö

Uued projektid peaksid võtma kogu su vaba aja oktoobris. See aga, kas see vedama läheb või mitte, sõltub meeskonnatööst. Võib juhtuda, et mõned pinged tekivad ja sina pead lepitama töökaaslasi omavahel. Mis puutub rahaasjadesse, siis peaksid su asjad võtma parema suuna. Ilmselt saad sa raha juurde. Kõikide märkide järgi on tegemist suurema summaga.

 

 


Tervis

Mõned väikesed terviseprobleemid võivad rikkuda su oktoobrikuud aga ei midagi tõsist. Ära käi liiga paljalt ringi isegi, kui väljas on suur päike. Sa võid külma saada ja jääd haigeks. Mitte midagi tõsist küll aga see väsitab ja kurnab sind. Hoia end soojas, sest sügis on ikkagi käes. 


Pere ja sõbrad

Sulle meeldib väljas käia. Nii sõpradega koos kui ka ainult kallimaga. Sa viid oma kaaslast eriti romantilistesse kohtadesse. Kui sul on lapsi, siis oled sa oktoobris eriti autoritaarne ja nõudlik.

Kommentaare ei ole