{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

      Armastus ja kohtumised Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on mõned arusaamatused ja lahkarvamused ees ootamas. Mitte ...

 

 

 Armastus ja kohtumised

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on mõned arusaamatused ja lahkarvamused ees ootamas. Mitte midagi tõsist õnneks aga asjad, mis nõuavad rahulikku läbirääkimist. Sa pead avama silmad, mitte mängima jaanalindu. Su eraelu ei ole kõige paremas korras. Oma suhte eest tuleb hoolt kanda, sellepärast tuleb sul nüüd midagi ette võtta. Kui sa oled aga vallaline, ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda. 


Raha ja töö

Kiired ajad on oktoobris sind ees ootamas. Muutused, mille tõttu sa pead veelgi rohkem pingutama. Ilmselt ei ole see sulle vastumeelt, otse vastupidi. Sa ei hoia oma aja pealt kokku ja jõuad igale poole. Kui sa aga oled uue töökoha otsingutel, siis mida julgem ja ettevõtlikum sa oled, seda paremad võimalused sul on. 

 

 


Tervis

Kuidas siis su tervisega oktoobris lood on? Tundub, et muretsemiseks pole põhjust. Nii psühholoogiliselt, kui füüsiliselt peaksid sa olema heas vormis. Kui sa hoolitsed oma tervise eest, toitud tasakaalukalt, läheb kõik hästi. 


Pere ja sõbrad

Suhteprobleemid võtavad palju energiat ja selle tõttu hoiad sa ilmselt oma sõpradest eemale. Sa tahad oma kaaslasega üksi väljas käia aga ilmselt selle mõttega, et tema südant tagasi võita. Kui sul on lapsi, siis oleks hea, kui sa ei segaks neid oma pereprobleemidesse.

Kommentaare ei ole