{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

    Armastus ja kohtumised  Sa tahad, et sind vaadatakse, sa tahad, et sind ihaldatakse, sa tahad, et sind imetletakse. Kui sa...

 

 

Armastus ja kohtumised

 Sa tahad, et sind vaadatakse, sa tahad, et sind ihaldatakse, sa tahad, et sind imetletakse. Kui sa oled vallaline, siis on sul oktoobris tuhat tegemist ja kõik nädalavahetused juba ette planeeritud. Sa naudid elu, muretsemata homse pärast. Aga kas sellistes tingimustes sa leiad oma ellu armastust? Tundub, et nii see läheb. Ãœks ilus armastuslugu on algamas just selles kuus kõikide märkide järgi. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis pead sa välja näitama suuremat hoolt ja kaastundlikkust. Võib-olla tuleb sul isegi üks enda õlule võtta kõik igapäevase elu kohustused, et su kaaslane saaks tegeleda millegagi, mis nõuab kogu tema vaba aja. 

 

 


Raha ja töö

Mitte ühtegi muutust ei ole ette näha tööalases elus, vähemalt nende jaoks, kellel on juba kindel töökoht olemas. Tempo on siiski kiire ja töö huvipakkuv. Sa jätkad samas vaimus ja katsud teha oma tööd võimalikult loominguliselt. Kõikide märkide järgi pakutakse sulle juba varsti palgatõusu. Sügise lõpus peaksid su sissetulekud hakkama kasvama. Kui sa aga oled töökoha otsingul, siis peaksid sa saama oktoobris ühe hea uudise. 


Tervis

Kui su tervis on hea ja ükski häda sind kimbutama ei tule, peaksid sa olema heas vormis oktoobris. Sa kipud ainult tundma aeg-ajalt suuremat masendust ja mõtled liiga palju isiklikele probleemidele. Sa peaksid hoopis olukorraga leppima ja lõpetama muretsemise. See ei ole kerge aga vähemalt hoiab see sind muude probleemide eest, mida pidev stress põhjustada võib. Tee sporti, see aitab pingeid maandada. Ja parandab une kvaliteeti. 

 

 

 

Pere ja sõbrad

Ära käi kogu aeg väljas selleks, et unustada oma tööalaseid pingeid. Eelista kvaliteeti kvantiteedile. Su kaaslane teeb ettepaneku planeerida ja organiseerida nädalavahetuseid. Las ta teeb seda ja hoolitseb sinu eest. See on hea kuu ka selleks, et panna paika puhkuseplaanid eesolevaks sügiseks.


Kommentaare ei ole