{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

       Armastus ja kohtumised   Oktoober peaks tooma midagi uut su ellu. Kirgede möllu ja suuri tundeid. Mõned Jäärad leiavad...

 

 

 

 Armastus ja kohtumised

 Oktoober peaks tooma midagi uut su ellu. Kirgede möllu ja suuri tundeid. Mõned Jäärad leiavad võimaluse ka selleks, et minna mujale vaatama, kas rohi on rohelisem, otsides vaheldust oma ellu. Vallalised aga leiavad rõõmu, lennates nagu liblikad õielt õiele. Mõned paarid hoolitsevad oma suhte eest, teised lähevad lahku otsustades, et nii on kõige parem neile mõlemale. 


Raha ja töö

Tööasjad võtavad palju sinu aega ja energiat ära. Sellel pole aga suuremat tähtsust, sest tööasjad toovad sulle suurt rahulolu oktoobris. Sa tunned rõõmu oma tööst ja kõikide märkide järgi peaksid sa saama väärilist tasu oma pingutuste eest. See aitab sul oma elujärge parandada. Kui sa otsid aga uut töökohta, siis leiad sa selle, mida sa otsid. 

 

 


Tervis

Su tervis ei ole sellel aastal olnud kõige tugevam. Oktoobris aga peaksid sa olema heas vormis. Tegelikult tunned sa end paremini juba septembri lõpust saadik. Vaata ainult, et sa ise ennast haigeks ei mõtleks liigse muretsemisega.


Pere ja sõbrad

Üks töökaaslane kutsub sind nädalavahetuseks mõnda projekti lähemalt arutama. Sa võtad pakkumise vastu unustades, et sa ei ela üksi. See ei muuda sinu suhet kaaslasega just paremaks. Seda enam, kui teil on lapsi. Mis puutub sõpradesse, siis unustad sa sageli, et nad üldse olemas on. Pane oma elus prioriteedid paika.

Kommentaare ei ole