{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa esimesena sellel pildil näed, võib öelda, milline inimene sa oled

 Milline sina tavaliselt oled? Kas sa lähtud otsuste tegemisel suurel määral teiste arvamusest või eelistad võtta ise oma otsuseid va...

 Milline sina tavaliselt oled? Kas sa lähtud otsuste tegemisel suurel määral teiste arvamusest või eelistad võtta ise oma otsuseid vastu? See test aitab sul välja selgitada, kas sa oled pigem erak või vajad sa teiste toetust. Me selgitame ka lahti, miks see nii on ja kuidas sa võiksid oma olukorda parandada. Testi tegemiseks tuleb sul aga pilti vaadata ja valida, kas siis karu või süda, kumb sulle rohkem meeldib. Seejärel loe vastuseid. 

 

 



 


KARU

Kui sa valisid karu, tähendab see, et sa oled harjunud olema üksi ja toetama iseendale otsuste vastuvõtmisel. Tegelikult vajadki sa palju aega, et teistest eemal olla, juba ainuüksi selleks, et laadida oma patareid täis. Kui sa oled pidanud terve päeva rahva seas olema, tunned sa lõpuks ennast nii väsinuna ja kurnatuna. Suurte rahvamasside seas ei meeldi sulle üldse olla. Sellised olukorrad mõjuvad sulle lämmatavalt, sul lihtsalt ei ole õhku. Võib-olla on erandiks ainult mõned sündmused, mis on seotud sulle lähedaste ja kallite inimestega. Aastate jooksul oled sa õppinud aga iseenda peale lootma ja toetuma. Miks? Sest paljudel juhtudel oled sa näinud, et sinust ei saada aru lihtsalt. 

Sa vajad seda aega, et olla üksi selleks, et oma mõtetes korda luua ja vaadata üle, kuidas sa saaksid oma plaane ellu viia. Ka sinul on omad unistused ja omad igatsused, teiste seas olemine võtab sinult kogu jõu ja sa ei saa sellel ajal midagi teha, et oma plaane ellu viia. Sa sead tihti endale uusi eesmärke, mis teevad sulle rõõmu ja annavad mõtte su elule. Teiste abi pole sa harjunud küsima, kui sa seda teed, siis nii vähe, kui võimalik ja äärmisel juhul. Eks see on suurel määral ka kasvatuse küsimus, sa oled harjunud, et inimene peab ikka ise hakkama saama, elukogemused on sulle seda õpetanud. Juba lapsena olid sa palju üksi ja ei saa öelda, et see oleks sulle vastumeelt olnud. Võib-olla oled sa ka haiget saanud, sinu usaldust on kuritarvitatud ja sellepärast oled sa hakanud teisi umbusaldama. 

 

 

 

Sa oled seega sõltumatu ja iseseisev, sa ei oskagi abi küsida enam. Parem saad sa ise hakkama, ükskõik siis, kui hästi või halvasti see sul õnnestub. Mis siis, kui kõik ei lähe nii nagu sina seda tahaksid, parem olla ikkagi üksi, kui halvas seltskonnas. Mõned inimesed siiski on, keda sa usaldad. Need on need, keda sa tunned praktiliselt kogu elu ja kellega sul on väga lähedane suhe. Nendel inimestel on tähtis koht sinu elus. Sa oled tänulik neile selle eest, et nad pole sind maha jätnud ja et nad on olemas. Teil on hea suhe omavahel ja see ongi sinu silmis kõige väärtuslikum. 


SÜDA

Kui sa nägid kõigepealt südant selle pildi peal, tähendab see, et sa sõltud päris tihti teistest. Näiteks töö juures või kodus tuleb ikka ette, et sa palud teiste abi või küsid nõu ühe või teise asja kohta. Sa oled nagu harjunud tegema nii nagu teised õigeks peavad. Ka raskuste puhul on su esimene mõte helistada teistele. See on samas nii hea, kui halb. Ühelt poolt sellepärast, et tegemist on lähedaste inimestega, keda sa usaldada võid. Teisest küljest kui sa neid kätte ei saa, siis tunned sa suurt segadust. Sa vajad teiste toetust ja abi kogu aeg, sa vajad teadmist, et nad on iga hetk sinu jaoks olemas. Sa sõltud teistest suurel määral.

 

 

 

Sa pead õppima näitama välja natuke suuremat iseseisvust. Sa võid väga hästi üksi hakkama saada ja toime tulla oma eluga, sul on kõik võimalused selleks olemas, isegi, kui sa ise kahtled nii tihti oma võimetes. Elu on pannud sind uskuma, et sa ei ole üksi ilma teisteta suurt midagi väärt ja teised kõik on sinust targemad. Sul on vaja ainult natuke tahtejõudu, et üksi oma asju teha. Sa oled selleks täiesti võimeline. See, et sa ennast alavääristad, on sellepärast, et sa oled aastate jooksul märganud, et sinusse ja sinu võimetesse alati ei usuta. Sulle on selgeks tehtud, et sa pole midagi väärt ja et sul on vaja kedagi, kes hoiab sul käest kinni ja aitab sind.

Sa ei pea loobuma teiste abist või nõuannetest aga sa pead õppima ka ise hakkama saama ilma teiste abita. Küll sa näed, et sul on jõudu, mille olemasolust sa teadlik isegi ei olnud ja sa suudad suuri asju korda saata, kui sa seda ainult tahad. Näita, milleks sa võimeline oled. Ära karda elu. Ja kui sa peakski midagi valesti tegema, mis siis sellest. Ära jäta oma elu elamata lihtsalt hirmust, et sa midagi ei oska. Vii oma plaanid ja eesmärgid ellu. Sa ei saa muidugi midagi üleöö muuta aga harjutamine teeb meistkiks.

Kommentaare ei ole