{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina elus kõige rohkem kardad?

 Selles testis räägime me hirmudest ja kartustest. Tegemist võib olla alateadusliku hirmuga, mida igaüks on vähemalt korra oma elus j...

 Selles testis räägime me hirmudest ja kartustest. Tegemist võib olla alateadusliku hirmuga, mida igaüks on vähemalt korra oma elus juba tundnud. Selle jaoks, et teada saada, millised on sinu kõige suuremad hirmud, vaata pilti ja pane tähele, mis sinule kõige esimesena silma hakkab : kas nuga, liblikas, õun või hoopis õunauss. 

 


 


 

NUGA

Kui nuga su tähelepanu köitis, siis ilmselt kardad sa reetmist. Sa kardad, et keegi, kellest sa hoolid, võiks valmistada sulle pettumust või reeta sinu usaldust. Sa kardad lööki selja tagant, midagi, millega sa ei oska arvestada ja mida sa ei oleks saanud ette näha. Seda nii töö juures, kui eraelus. Parim viis, kuidas sellest hirmust vabaneda, on hoolitseda rohkem iseenda eest.

Sa oled nii tihti pinges ja kogu aeg millegagi ametis, et sa ei võta aegagi puhkamiseks ja iseenda eest hoolitsemiseks. Kogu aeg mõtled sa rohkem teiste, kui iseenda peale. Hea oleks, kui sa teeksid midagi, mis aitaks sul pingid maandada ja mis pakuks sulle huvi. Näiteks kui sulle meeldib kirjutada, siis miks mitte panna oma tunded ja mõtted paberile kirja. Kui sulle meeldib pilte teha, siis mine jalutama ja tee ilusaid pilte. Tee ükskõik mida, tähtis on, et see aitaks sul emotsionaalselt maha rahuneda, teha iseendaga rahu ja muuta oma mõtteid. Nii näed sa tasapisi, kuidas kõik see, mis sind enne rahutuks tegi, kaob. 

 

 


LIBLIKAS

Sind hirmutab see, kui ruttu aeg läheb. Iga aastaga saad sa ainult vanemaks ja see tekitab sinus tõelist hirmu, millest sul on raske vabaneda. Ka su lähedaste vananemine ning terviseprobleemid valmistavad sulle muret. Sa oled jõudnud arusaamisele, et kõik kaob kord ja kõik möödub nii ruttu. Mõnikord võtab see kõik lausa tuju ära. 

Tähtis on, et sa muudad oma mõtteviisi ja ei lase masendust endale ligi. Inimesed pole surematud aga alati on võimalik nautida iga hetke, selle asemel, et nutta taga aja möödumist. Keskendu rohkem praegusele hetkele ja õpi tundma suuremat rahulolu selle üle, mis sul praegu on. Õpi nägema oma elus rohkem head, kui halba.


ÕUN

Sina kardad üksluisust ja rutiini oma elus. Sa leiad, et sa tahaksid nii palju ära teha ja nii palju näha, et see, et sa oled piiratud võimalustega ja ei saa kõike teha, tekitab sinus masendust. Igapäevase elu rutiin on muutunud tüütavaks ja väsitavaks. Sa tahad midagi uut, midagi, mis sind motiveeriks ja innustaks. Sa tahad adrenaliini ja liblikaid kõhus. Tegelikult peaksid sa olema iseenda vastu parem, selle asemel, et kogu aeg rahulolematuna ringi käia. 

Selle asemel, et rahulikult maha istuda ja võtta aega iseendale, peaksid sa tegema midagi, mis sind stimuleerib intellektuaalselt. Kui sulle meeldib sporti teha, siis miks mitte proovida mingit põnevamat spordiala, mis ei pane su elu ainult ohtu. Tähtis on teha midagi uut, tänu millele sa saaksid oma võimeid proovile panna.

 

 

 

ÕUNAUSS

Sa kardad, et elus tuleb ette hetki, mis väljuvad su kontrolli alt. Sa oled harjunud oma elu korrapäraselt planeerima, kõik on hästi organiseeritud ja paika pandud sinu elus. Ootamatud olukorrad aga viivad su endast välja. Sellisel puhul võid sa sattuda täiesti segadusse ja elada oma halba tuju kõigi peal välja. Sellisena ei meeldi sa iseendale ega ka teistele. Kuna aga eksimine on inimlik, ei pääse ka sina sellest.

See, mis on aga hea sellisel puhul, on see, et alati on võimalik õppida läbi eksimiste. See annab võimaluse teha järgmine kord paremini. Seda on lihtsam öelda, kui teha. Hea oleks siiski, kui sa võtaksid järgmine kord asju rahulikumalt, kui mõni ootamatu vahejuhtum peakski aset leidma. Ära süüdista ennast kõiges ja veel vähem teisi. 

Kommentaare ei ole