{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sina oled valmis tegema oma minevikuga lõpparvet?

 Meil on kõigil elus ette tulnud hetki, mis on jätnud kustumatu jälje. Tegemist võib olla nii heade, kui halbade sündmustega. See tes...

 Meil on kõigil elus ette tulnud hetki, mis on jätnud kustumatu jälje. Tegemist võib olla nii heade, kui halbade sündmustega. See test aitab sul välja selgitada seda, kas sa oled valmis oma minevikust lahti laskma. Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma hakkab : kas hunt või puud? 





 

HUNT

Kui sa kõigepealt märkasid hunti selle pildi peal, võib see tähendada, et sa oled valmis minevikuga lõpparvet tegema. Tegelikult oled sa seda juba teinud aga ilma, et sa oleksid ennast sellest teadvustanud. Sa oled teinud enda kallal suure töö ära nende aastate jooksul, mis on aidanud sul leida oma hingerahu tagasi. Kui tagasi mõtelda, siis on olnud su elus palju asju, mida sa kahetsed ja sündmusi, mida sa oleksid tahtnud muuta. Täna aga oled sa sõlminud iseendaga rahu ja oled leppinud sellega, et mis oli, see oli ja seda sa enam muuta ei saa. Sul tuleb sellega elada, tahad sa seda või mitte. Su haavad ei tee sulle enam haiget ning minevikus aset leidnud sündmused tuletavad sulle ainult meelde, kui pika maa sa oled maha käinud. 

Sa oled minevikust lahti lasknud. Sa ei ole enam see, kes sa olid enne, sa elad tänases päevas, mida sa saad muuta. Aastad on sind muutnud palju enesekindlamaks. Sa oskad teha õigeid ja paremaid valikuid täna. Võttes mõne otsuse vastu, teed sa seda enda jaoks, mitte teiste pärast. Sa kaalud kõik läbi ja langetad valiku, mis sobib sulle isiklikult kõige paremini. Sa oled aru saanud, et kõige tähtsam on hingerahu ja tänu sellele võid sa minna rahuliku südamega edasi. Iga probleemi võtad sa kui õppetundi, tänu millele sa saad teha järgmine kord paremini. Sa ei ela kindlasti minevikus, sest sul on nii palju tulevikuplaane. 

 

 

 

Sul on palju mõtteid ja ideid, mille teoks viimist ei suuda sa ära oodata. Iga päev annad sa endast parima, et liikuda oma eesmärkidele lähemale, isegi, kui alati ei pruugi kõik minna nii nagu sina seda sooviksid. Sa oled õppinud ise oma eluga toime tulema, nii hästi, kui võimalik.


PUUD

Sa tahaksid olla tugevam aga minevik tuletab sulle ennast igal sammul meelde. Sa ei ole valmis keerama uut lehte oma elus, sa kannad oma õlgade peal emotsionaalset koormat ja su hingehaavad teevad sulle ikka veel haiget. Su elus on olnud inimesi, kes on teinud sulle haiget ja jätnud sind üksi just siis, kui sul on kõige rohkem nende abi vaja olnud. See kõik on palju muutunud sind inimesena. Sa ei olnud varem selline kibestunud inimene. Sa omistad minevikule ja neile inimestele liiga palju tähtsust, see aga ei ole hea. 

 

 

 

Sa pead lahti laskma. Muidugi on minevik sind muutnud ja mõjutanud su elu aga elus on ka palju head ja ilusat. Sa pead ise ulatama endale käe ja muutma oma maailmanägemust paremaks. Sa pead ise ennast terveks ravima kõikidest traumeerivatest sündmustest, mis on su elu märkinud. Sa pead minevikuga lõpparve tegema ja leppima sellega, mis on olnud selleks, et kergema südamega edasi minna. 

Sa ei saa nagunii enam midagi muuta ega midagi teha. Ainus, mida sa teha võid, on kontrollida oma praegust elu. Sinust endast sõltub, mida sa oma eluga teed ja teha tahad. Tulevik ei ole veel ette kirjutatud. Sa ei tea, mida homsel päeval sinu jaoks varuks on. Tänane päev on aga täiesti sinu, seega anna endast parim, et nautida iga hetke. Sa ei pea unustama seda, mis sulle osaks langes, keerates aga lehte oma elus ei tee minevik sulle enam nii palju haiget. Võta seda kui osa oma elus, mis jättis sulle omad õppetunnid. Tee minevikuga rahu ja keera oma elus uus leht.

Kommentaare ei ole