{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : sügise algus tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : pixabay / Dana Dentis      Septembrikuu algas nende ...

foto : pixabay / Dana Dentis

 

 

 Septembrikuu algas nende jaoks üsna hästi, sügise algus võib aga tulla natuke keerulisem. Muretsemiseks aga pole põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. 


Milliste tähemärkide jaoks tuleb sügise algus natuke keerulisem? 

JÄÄR

Sügise alguse ei ole kindlasti Jäärade jaoks kõige parem aeg, sest esiteks siseneb Päike siis Kaalude märki, kuhu ta jääb terveks kuuks, Kaalude märk on aga Jäära tähemärgiga opositsioonis. Jäär võtab seda väga isiklikult, et tema igapäevane elu on temast sõltumata muutumas. Ta peab hakkama otsima lahendusi oma probleemidele, mida ta pole tahtnud, otsima toetust, mida ta ei vaja ja olema kõigi vastu võimalikult viisakas. Sest selline ongi Kaalude sõnum kõikidele: teha kõike koos, ühiselt, mõtelda kollektiivselt. Iseseisev ja sõltumatu Jäär eelistab parem ära minna ja üksi omaette toimetada, kui teistega üht sammu marssida. Kõige parem, mis ta praegusel hetkel teha saab, on katsuda võimalikult hästi kohaneda iga olukorraga ja mitte öelda välja kõike seda, mida sülg suhu toob. Nii hoiab ta oma suhteid ja närve. Otsi rohkem nende seltsi, kes mõtlevad nii nagu sina. 

 

 

 

KALAD

Ka Kalade tähemärgi esindaja peab võimalikult hästi kohanema sügise alguses aga õnneks tuleb see tal väga hästi välja. Tubli Veemärgina saavad Kalad õnneks kõigest üle. Isegi, kui Päike siseneb Kaalude märki sellel nädalal, jääb ta ikka opositsiooni Neptuuniga Kalades. Neptuun on aga hetkel retrograadis. Ka Marss on Kaladele selja keeranud. Selle tõttu võib Kaladel tekkida kohati tunne nagu oleks kogu maailm tema vastu korraga. Parem on, kui ta ei hoia oma arvamusest iga hinna eest kinni ja mõtleks enne, kui ta midagi ütleb. Kõik, mis ta hetkel vajab, on teiste toetus ja abi. Ainult paindlik meel aitab teda edasi ning leida oma probleemidele lahendusi. Kallid Kalad, tehke nagu te alati olete teinud, minge vooluga kaasa ilma muretsemate iga asja pärast. Vastuvoolu ujumine toob ainult suuremaid probleeme kaasa. Laske minna asjadel, mida te kontrollida ei saa ja võtke vabalt. Veetke rohkem aega nendega, kes on teile kallid ja kõik läheb hästi. 


Kommentaare ei ole