{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : sügise algus toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Jakob Owens      Ja olemegi selle aastaga...

foto : unsplash / Jakob Owens

 

 

 Ja olemegi selle aastaga nii kaugel, et sügis ei olegi enam mägede taga. Paari päeva pärast saab suvi ametlikult läbi ning seejärel peab hakkama vaimu ette valmistama pimeda hooaja saabumiseks. Sügis aga ei ole sugugi kurvastamise ja nukrutsemise aeg, otse vastupidi, sügis on mõnus aastaaeg selleks, et sättida end mugavalt diivanile või tugitooli, võtta mõni hea raamat ning teetass ligi ja lihtsalt olla rahus ja vaikuses. Sügis on ka värviliste lehtede, tammetõrude ning kastanimunade aeg. Kuidas ka ei ole, sügisel on alati, millega meid rõõmustada. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob algav sügis aga suuremat õnne kaasa? 

 

 

 

LÕVI

Lõvil pole aega laiselda praegusel hetkel. Lõvil oli sellel suvel palju aega iseenda jaoks, nüüd aga on ta täies tööhoos ega saa isegi enam pidama, sest septembrikuu on alanud tema jaoks töö tähe all. Veenuse retrograad, mis leidis aset Lõvi enda tähtkujus, pidurdas natuke tema plaane aga nüüd on see õnneks läbi ja Veenus liigub taas õigetpidi. Tänu sellele paranevad Lõvi suhted teistega. Veenus Lõvi suhete sektoris aitab hoida viimase suhteid, Merkuur Lõvi töö sektoris toob aga kaasa häid väljavaateid töö juures. Tänu sellele peaksid Lõvi ees ootamas mitmed head võimalused. Marss Kaaludes aga toetab Lõvi kõikides ettevõtmistes, aidates tal oma plaane ja eesmärke ellu viia. Tänu Marsi toetusele võib Lõvi suuri asju ära teha sügise alguses ja viia nii mõnedki oma unistused ellu. Vähemalt temale toob sügis küll head õnne kaasa.

 

 

 

KAALUD

Kaalude esindajal on hetkel tuhat tegemist ja tuhat uut plaani peas. Tema sünnipäev ei ole enam kaugel : Päike on ametlikult sisenemas Kaalude märki ja sellega koos algab Kaalude hooaeg. Tänu sellele ei tohiks Kaaludel heast õnnest puudust tulla, sest Päike ise hoolitseb selle eest, et ta päevad oleksid täis rõõmu ja õnne. Päike ongi sügise alguses Kaalude kõige suurem liitlane, tänu Päikesele leiab Kaalude esindaja vahendid ja võimalused, mida ta vajab selleks, et oma plaane ellu viia. Üks teine planeet hoiab samuti Kaalude märki oma kaitsva tiiva all ja selleks on punane planeet Marss, mis hetkel viibib Kaalude märgis. Marss annab Kaaludele vajalikku energiat ja jõudu. Praegu on kõige parem aeg selleks, et panna kõik oma soovid ja igatsused kirja paberile, sest planeetide energia aitab sul neid täide viia. Praegu on samuti õige aeg selleks, et olla ettevõtlikum ja julgem ning mitte magada häid võimalusi maha. Olles Päikese ja Marsi kaitse all, pole Kaaludel mitte midagi vaja karta. 

 

 

 

VEEVALAJA

Veevalajal pole ammu nii hästi läinud, võiks öelda, et viimati oli tal tuul purjedes maikuus, kui Päike oli tema sõbra - Kaksikute - märgis. Praegusel hetkel tunneb Veevalaja, kuidas paremad tuuled hakkavad puhuma, tänu sellele saab Veevalaja oma hea tuju tagasi ning võtab taas ohjad oma kätte. Päike on sisenemas Õhumärki, tuues sellega Veevalajale head õnne kaasa. Väga head uudised on tänu sellele Veevalajat ees ootamas sügise alguses. Veevalaja planeet Uraan moodustab hea aspekti Päikesega ja see pole veel kõik. Muutuste planeet Pluuto on lõpetamas retrograadset liikumist, moodustades soodsa nurga Uraaniga. Veevalaja jaoks tähendab see seda, et tema elus on algamas kohe väga hea periood : kõik võimalused on avatud. Marss Kaaludes aitab Veevalajal üle saada kõikidest takistustest. Mida veel tahta? Veevalajal on põhjust, mille üle rõõmu tunda sügise alguses, kui elu toob talle iga päev ühe hea uudise teise järel.

 

 

 





Kommentaare ei ole